Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Да🤧 и это было еще в начале сентября, в итоге визы есть у меня, мужа и двоих детей а малого проигнорировали, думала может просто офицер не увидел и ошибка, так как тогда давали детям без реквеста в Вене,кинула паспорт еще раз и в итоге паспорта нет моего и визы нет у малого и все ждем реквест🤬😭😔 какашечки в помощь нам пожалуйста🙏💩
-
Ні по новим тарифам, але схоже, що вже ціни з 01.11 тому що в Німеччині 31.10 вихідний і відправка буде пізніше, я доплатила відправила їм каитанції нові надіюсь, що відправлять…
-
Люди с марта ждут.
-
тоже в Вену отвозили ?
-
Привіт, є питання по відправці паспорта на вклейку з України у Варшаву, можливо хтось це робив без довіреної особи? Що пошта що візовий центр заганяють в тупий кут, посилаються один на одного і наголошують, що обов’язково має бути довірена особа (якої немає)
-
А в країні транслітерація взагалі є? Бо ті українці, що не мали закордонних паспортів і подавалися на sjtd теж не мали англійського варіанту в паспортах-книжечках. Як на мене - важливо, щоб потім у всіх документах співпадали імена-прізвища. І, якщо ви впевнені, що всюди далі в Канаді (банк, страхування тощо) вам писатимуть турецьким алфавітом - тоді, без проблем пишіть так.
-
Аналогично, был мой паспорт и в нем вписан младший, и еще два паспорта детей. Дали визу мне и детям с паспортами, а малому что вписан сказали ждать реквест🤬 идиотизм просто какой то
-
У меня вклейка ребенка в моем паспорте , и в Вене только вклееили мою на ребёнка тупо забили , хотя я подавала форму и на ребёнка
-
Всім привіт! Нарешті вчора закінчилась історія з отриманням візи! Паспорти забрала!! А листів не бул і в системі досі висить, що паспорт їде)😅 На ДИТИНУ вклеїли БЕЗ РЕКВЕСТУ! Тепер вже можу точно про це казати, шо у Варшаві йдуть назустріч в цьому питанні З приводу тих, хто ЧЕКАЄ довго! І хоче забирати паспорт особисто Мені сказали, що якщо довго немає листів після зміни статусу — то очевидно, шо паспорт може бути вже у візовому, просто система не підтягує (як це було у моєму випадку) Тому якщо ви очікуєте останнього листа чи в принципі після зміни статусу пройшло 2-4 тижні — або дзвоніть на гарячу і просіть перевірити фізично, чи вже в них коробці ваш паспорт або їдьте, якщо у Варшаві і перевіряйте вже на місці з ними. Дівчата сказали, шо листи можуть не приходити, якщо чітко не написаний імейл чи помилки, і вони не можуть його в систему «вбити» Але я ж знаю, що я перевіряла сто разів і в консент формах всім писала свою електронку і всюди правильно і друкованими літерами. Так шо це людський фактор, листи можуть не приходити, бо ваш email просто неправильно написали😅 ‼️Це все про Варшаву‼️ Заявка — 20.06 Біометрія — 05.07 Реквест — 31.08 Здача паспорту особисто — 23.09 Забрала з вклейки особисто — 27.10🎉🎉🎉🎉 Візу вклеїли до кінця терміну паспорту! Бо ми подавали заявку раніше змін про 3 роки.. Сподіваюсь було корисно комусь!Всім бажаю скоріше отримати візу🎈 Дякую за підтримку і підказки🙌🏻
-
Канада дай пожалуйста детскую визу 😭😭😭😭😭😭 сколько ещё ждать 12.09 получили взрослые 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
-
Фэйсбук ,группа Совет другу в Израиле,там спросите.
-
Залежить від того як плануєте Якщо самі подаєте і забираєте , то заповнюєте 2 і 4 Якщо забиратиме хтось інший , то і третю
-
Письмо которое в закрепах это заполнять при отправке на вклейку один листик а то вчера в ютубе нашла образец заполнения этой формы так аж 3 листика ..