Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Всім привіт! Нарешті вчора закінчилась історія з отриманням візи! Паспорти забрала!! А листів не бул і в системі досі висить, що паспорт їде)😅 На ДИТИНУ вклеїли БЕЗ РЕКВЕСТУ! Тепер вже можу точно про це казати, шо у Варшаві йдуть назустріч в цьому питанні З приводу тих, хто ЧЕКАЄ довго! І хоче забирати паспорт особисто Мені сказали, що якщо довго немає листів після зміни статусу — то очевидно, шо паспорт може бути вже у візовому, просто система не підтягує (як це було у моєму випадку) Тому якщо ви очікуєте останнього листа чи в принципі після зміни статусу пройшло 2-4 тижні — або дзвоніть на гарячу і просіть перевірити фізично, чи вже в них коробці ваш паспорт або їдьте, якщо у Варшаві і перевіряйте вже на місці з ними. Дівчата сказали, шо листи можуть не приходити, якщо чітко не написаний імейл чи помилки, і вони не можуть його в систему «вбити» Але я ж знаю, що я перевіряла сто разів і в консент формах всім писала свою електронку і всюди правильно і друкованими літерами. Так шо це людський фактор, листи можуть не приходити, бо ваш email просто неправильно написали😅 ‼️Це все про Варшаву‼️ Заявка — 20.06 Біометрія — 05.07 Реквест — 31.08 Здача паспорту особисто — 23.09 Забрала з вклейки особисто — 27.10🎉🎉🎉🎉 Візу вклеїли до кінця терміну паспорту! Бо ми подавали заявку раніше змін про 3 роки.. Сподіваюсь було корисно комусь!Всім бажаю скоріше отримати візу🎈 Дякую за підтримку і підказки🙌🏻
-
Канада дай пожалуйста детскую визу 😭😭😭😭😭😭 сколько ещё ждать 12.09 получили взрослые 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
-
Фэйсбук ,группа Совет другу в Израиле,там спросите.
-
Залежить від того як плануєте Якщо самі подаєте і забираєте , то заповнюєте 2 і 4 Якщо забиратиме хтось інший , то і третю
-
Письмо которое в закрепах это заполнять при отправке на вклейку один листик а то вчера в ютубе нашла образец заполнения этой формы так аж 3 листика ..
-
Всем приивет!! У нас +2 визы иностр. 🎉🎉 08.07 подали заявку на 3 чел. (муж укр., я бел., ребенок бел.) 05.08 биометрия Варшава (я и муж, ребенок без) 08.09 запрос мужу 27.10 (вечером в 22:22) запрос мне и ребенку. 🎉🎉 Админы не знаю в какой день вы добавите) Писала в кризис форму один раз, примерно 20.10. Просила ускорить рассмотрение моей заявки, поскольку муж уже получил, и прикрепила фото визы мужа. Не знаю сработала ли кризис форма, хочется верить что да, и это не бесполезно) Желаю всем виз))
-
Этот емейл есть на открытой странице визового отдела в тель авиве,куда я приносил сам паспорт. А в каком городе вам надо я не знаю.
-
Конечно. А для получения пр нужна квалификация. Именно поэтому люди которые едут туда без языка, я не совсем понимаю что они собираются там делать
-
Все верно! Вы через 3 года или получите PR или Канада просто не ваше
-
Не вижу смысла в Канаде если вы там не имеете права работать, это очень дорогая страна
-
На самом деле не вижу ничего плохого в том что сейчас выдают визу только на три года. Это лишь документ для въезда. Все равно документ который позволяет остаться и работать это как раз ворк пермит, а его всегда давали на три года.
-
Письмо было но его не попросили