Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Чи правда що у Варшаві вклеюють дітям візу якщо у двох батьків прийшов запрос на вклейку а дитині ні І чи хтось чув про РиМ чи там теж вклеюють якщо дитині не прийшов а батькам є
-
Друзі хто зна,треба записуватися на вклейку?Варшава або Дюсельдорф Чоловік йде біометрику здавати заодно моя вклейка Дякую
-
Мониторь от 5-8 утра по польскому времени
-
Доброго вечора Підкажіть хто сам відвозив паспорти в Дюссельдорф, я так зрозумів віддавати без запису, я хочу завтра особисто відвезти туди на вклейку, дружину і дитину зоставлю вдома, так приймуть? Якщо планую сам забирати то квитанції про оплату не потрібні ж? Там співробітник є на вході як Берліні? Хочу віддати разом дитячий без запиту, та запитати прям там чи можна. Якщо дитячий без запиту, хтось щось окремо додавав до пакету документів?
-
Админ ,давай уже ,начинай 😂😂😂
-
Добрий вечір! Може хтось знає, чи можна відправити паспорт на вклейку якщо пройшло більше місяця?
-
Це значить, що з вашою біометрією все гаразд і ви тепер зможете з нею ще 10 років подаватись на візи в Канаду. Після цього листа зазвичай протягом години - двох приходить лист Original Passport request, в якому будуть інструкції для подальших дій щодо вклейки візи в паспорт . В деяких випадках буває і пару місяців
-
Доброго дня співвітчизники, знаю що усі ви, як і я, шукаючи інформацію про Канаду передивились вже тисячі відео на ютубі, та читали безліч каналів від вже іммігрантів, та скоріш за все натрапляли на канал «Которьіе в Канаде». Хочу вас застережити від цих людей, бо вони россіяни, жили в росії, і я вважаю що не заслуговують допомоги, яку вони отримали від уряду Канади, по програмі допомоги Українцям, через війну з клятою росією. Нехай окупанти «просвітляють» своїх, не підтримуйте російських блогерів, які якимось чином отримують візи для українців… Думаю що не тільки мене це зачіпає, і сподіваюсь що Адміни зрозуміють чому я пишу це саме тут
-
Всім привіт . Подавала на візу разом з дитиною 2 , 5 роки . Здала біометрію в Дубай 18 жовтня і 26 жовтня вже прийшов запит на паспорт . Поїхала сьогодні віддала паспорт . Але малої паспорт не взяли , хоча я знаю що наприклад в багатьох Европейських країнах паспор дитини беруть разом із батьками не чикеючи окремого approved на дитину . Можливо в когось так було . Скільки чекали щоб отримати запит на паспорт дитини .