Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Подали на детей еще в июне, мы давно получили, дети нет, пытаемся подать новую заявку, только скоро программа закончится
-
-
Добрый день , Кто недавно отправлял паспорта на вклейку виза в Дюссельдорфе ?
-
Ми більше офіційно не ждуни. Забрала паспорт з нової пошти. На вклейку відправляли в Бухарест через фірму з Чернівців. 10.01 паспорти здали, 26.01 змінився статус в кабінеті. Сьогодні уже на руках. Всім віз!❣️
-
Дочекалися ще на одну дитину. Апрув 01.02 Залишилось дочекатись всіх повідомлень від VFS і забрати паспорти. Всім віз❤️❤️❤️❤️
-
Хто здавав на Берлін паспорти дітей без реквесту в останні дні???відпишіться будьласка чі приймають?
-
Немного статистики по VFS Молдовы. 22 декабря был сдан паспорт. 30 января приехал с Бухареста обратно в визовый. Долго, писал два письма в каждый из центров, в Кишинев потому что приняли паспорт и они забыли за него, письмо решило проблему, и паспорт сразу зарегали в системе и выслали трек. В Бухарест писал, потому что паспорт лежал почти две недели и ничего не вклеивали, письмо так же сразу решило проблему.
-
А хтось подавав повторні заявки на дітей? Одобрювали?
-
Что адрес сменился?
-
И мне тоже написали,голова кругом
-
Доброго дня, заявка 29.05(я, чоловік, син), біометрія: чоловік іноземець 2.05, я 16.09. вклейка: запрос-я (11.11, але відправляла 28.11 поштою, забирала сама в Варшаві 16.01). Коли забирала паспорт спитала за дитину, мені посовітовали написати в кризову(я написала і тиша), потім рискнула ві відправила його паспорт з документами додатковими, без реквеста, сьогодні одобрили візу. Тепер ждемо чоловіка візу, дякую всім за підтримку