Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
На детей ждем почти 4 месяца сил нету ,боюсь что действие Foil Viza закончиться у жены ,капец
-
Добрый вечер, моя девушка заполнила заявку 06.08. Мы в Чехии поэтому-то на био записывались в Вену на 18.08. были проблемы и она не могла сдать био. Сдала био 10.10. и 25.10. пришёл запрос на паспорт. Я заполнил заявку 14.06. и био 20.06. и по сей день жду, не однократно писал на почту в Лондон и в кризис форму заполнял
-
Владимир, искренне желаю успехов в Канаде! Непросто и забавно было наблюдать, как вы мучаетесь в ожидании визы 😁
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка, відправила паспорта (три штуки) на вклейку візи в Мадрид (одразу оплатила кур'єра назад за один пакет і вклала чек) , сьогодні отримала лист що треба оплатити за кожного апліканта зворотню доставку?(на сайті у них написано per package, нічого не зрозуміла. Лист починається "We are writing to inform you that we have received your documents and passport. In order to process and send them to the Canadian Embassy in Paris, we request that you provide us with the following documents" Вони з Мадриду відправляють вклеювати візи у Париж?
-
Хлопець у понеділок здав біометрію у Львові, сьогодні отримав original passport request. А ми з малою вже скоро 6 місяців буде, як чекаємо. Ну от що воно таке?(((
-
Ну вроді би до 18.00... Але буває по-різному
-
Ми час від часу писали на кризову і щоразу прикріпляти ті ж самі документи. Так як ми чекали на дитячі візи, то ми прикріпляти свідоцтва про народження дітей на англійській мові, фото віз батьків, свідоцтво про шлюб батьків на англ.мові а також від руки написаний «лист-прохання» від обидвох батьків про відкриття віз дітям. Я писала в кризову раз в місяць. Можливо збіг, але останній лист на кризову був написаний, і через 2 дні одобрення віз дітям . 🍾
-
Треба підрізати , за таку роботу 🤬🤬🤬🤬🤬
-
+ 2 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 26.10 - 127 Дорослі - 85 Дитячі - 42
-
Для статистике по вклейке: Бейрут - вклейка визы заняла 3 дня.