Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Зараз в Варшаві непрацює візовий центр?де відправити?
-
Подскажите ребёнок вклеен в паспорт впускают на самолёт с фоил лесс визой?
-
спасибо
-
Это подтверждение био!
-
А коли ви біометрію здавали?
-
Відправляйте свій апрув з дитячими паспортами🙏
-
Можете объяснить причем тут биометрии ?
-
По разному приходят
-
Прийшло запрошення на вклеювання,а мужу не прийшло хтось знає не одразу приходять,кожному окремо
-
Дякую
-
Накидайте какашек, ребенку 4 месяца, сил нет ждать уже 🙈🙈🙈🙈
-
Доброго дня, доповню статистику 04.09 Заявка групова, двоє дорослих і дитина 2 роки 10.10 Біо в Берліні 26.10 сьогодні валідація біометрії і запит на вклейку для дорослих Тепер хотів запитати спільноти поради, щодо вклейки. Ми наразі в Німечині по безвізу, насьогодні 30-тий день, дублюючих паспортів немаємо, посвідки на життя в німеччині також. Якщо відвезти самим на вклейку в Дюссельдорф і якщо по дорозі до місця де зараз живемо зустрінемо контроль який захоче провірити паспорт, як бути? Якщо не відвозити самим то куди краще відправляти зараз? Берлін, Дюссельдорф чи Відень? Дуже переживаємо що не встигнуть вклеїти за 60 днів які залишилися чи того страшніше десь загублять паспорти... На дитину поки чекаємо, як я бачу з повідомлень це ще не скоро ....
-
Я не знаю, ни разу не звонили. В original passport request этой инфы вроде нет. А validity biometrics letter в нашем случае не приходит
-
Я подала від себе і для хлопця також начебто як для від нього,але робила все я і заповняоа і подавала) тому по-факту рахується,що подавав він,хоча все заповняла і робила все я
-
+ 1 віза для тата 19 жовтня - здача біометрії у Львові 26 жовтня - запит на паспорт
-
Хотів би цікавитися, щоби задовільнити свій інформаційний інтерес. Питання наступного характеру: Чи подавали ви заявку на програму CUAET від себе, чи подавалися від третіх осіб? Дякую😊
-
Спасибо большое
-
Поздравляю! Какой офис вас рассматривал?
-
+1 !!! Для мамы, без биометрии, одиночная заявка 16.07. Никаких дозапросов
-
А может вы обсудите это в общалке все вместе?
2 Feb 2023, 01:21
38334/258596
about an hour ago