Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Накидайте какашек, ребенку 4 месяца, сил нет ждать уже 🙈🙈🙈🙈
-
Доброго дня, доповню статистику 04.09 Заявка групова, двоє дорослих і дитина 2 роки 10.10 Біо в Берліні 26.10 сьогодні валідація біометрії і запит на вклейку для дорослих Тепер хотів запитати спільноти поради, щодо вклейки. Ми наразі в Німечині по безвізу, насьогодні 30-тий день, дублюючих паспортів немаємо, посвідки на життя в німеччині також. Якщо відвезти самим на вклейку в Дюссельдорф і якщо по дорозі до місця де зараз живемо зустрінемо контроль який захоче провірити паспорт, як бути? Якщо не відвозити самим то куди краще відправляти зараз? Берлін, Дюссельдорф чи Відень? Дуже переживаємо що не встигнуть вклеїти за 60 днів які залишилися чи того страшніше десь загублять паспорти... На дитину поки чекаємо, як я бачу з повідомлень це ще не скоро ....
-
Я не знаю, ни разу не звонили. В original passport request этой инфы вроде нет. А validity biometrics letter в нашем случае не приходит
-
Я подала від себе і для хлопця також начебто як для від нього,але робила все я і заповняоа і подавала) тому по-факту рахується,що подавав він,хоча все заповняла і робила все я
-
+ 1 віза для тата 19 жовтня - здача біометрії у Львові 26 жовтня - запит на паспорт
-
Хотів би цікавитися, щоби задовільнити свій інформаційний інтерес. Питання наступного характеру: Чи подавали ви заявку на програму CUAET від себе, чи подавалися від третіх осіб? Дякую😊
-
Спасибо большое
-
Поздравляю! Какой офис вас рассматривал?
-
+1 !!! Для мамы, без биометрии, одиночная заявка 16.07. Никаких дозапросов
-
А может вы обсудите это в общалке все вместе?
-
Дюссердольф,біометрія здається від 17 років) Підкажіть як і де оплатити зворотню доставку?
-
если по этой программе тогда это точно не вариант, когда есть желание иммигрировать. Можно неплохо испортить себе жизнь в ожидании чуда на возможность получения гринкард. Разве что брак, но если фиктивный - не рекомендую, есть печальный опыт знакомого))
-
Вау, а де здавали біометрію? Тільки дорослі?
-
И consent form
-
По U4U только два варианта или свадьба с гражданином США или бегать нелегалом в ожидании амнистии
-
24.10 здали відбитки,сьогодні 26.10 прийшов лист,запрос на паспорт,щоб вислати оригінал паспорту в амбасаду🥳 Скажіть,разом з паспортом потрібно рздрукувати той самий лист який прийшов і все?
-
Хах, я тоже можу отримати пароль на пошту, але тоді як там залишитись, програма досить мутна 🤷♂️
-
Мы 20.09 сдавали, ещё первую неделю думала в течение месяца получить, сейчас думаю хотя бы к концу года 🥲🥲 Но смотря что тут ещё есть люди с лета и весны, хотя бы до марта получить 😒😒
-
Все хорошо,это валидация биометрии, ждите скоро придёт запрос на паспорт
-
Думаю вопросы бы отпали, если бы вы рассказали больше про ваш кейс и способ выезда, а так - люди спрашивают о направлении, куда копать.
2 Feb 2023, 01:21
38344/258651
about 24 hours ago