Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+ 2 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 26.10 - 82 Дорослі - 49 Дитячі - 33
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 26.10 - 79 Дорослі - 46 Дитячі - 33
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 26.10 - 78 Дорослі - 46 Дитячі - 32
-
Щось багато віз для 1 дня, я вже в суботу аккаунт перевірю
-
Довгоочікувана ?😅😅 У мене від біо пройшло 148 днів і досі немає візи
-
Помогите пожалуйста найти группы в телеграмме українці в Канаді ,нашу діаспору дякую
-
Напишіть мені, будь ласка, контакти цього агенства
-
Ну я в безвыходном положении)) хотела в США, не получалось, плюнула на США, подалась на Канаду. Встретила свою любовь, он собирался в Канаду и был апрув. Думаю - судьба 😅 теперь в обществе ждунов в Канаду с начала июля. Общее время ожидания с начала марта (с США вместе). Что о себе? Смирение, привыкаю обратно к жизни в Польше
-
Я чекаю від 01.06.. Теж вже почала сумніватись чи прийде віза