Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Зазвичай цей процес займає 9 місяців )
-
хватает на фб звпросов кто приютитт на 2 недели ибо я "туда и назад"
-
Я на дитину чекаю 4 місяці😬😬😬
-
так це ж вже було, по приїзді назад до канади вже не буде 3к))
-
и это все за первый две недели как раз открыть счет\получить помощь
-
Ага, потім поживуть місяць на 3к від Канади, і відео "Чому ми поїхали з Канади" або "Чому Канада не для всіх"
-
І мені будь ласка
-
Форма з інфою про службу
-
Вітаю!) А на які документи був дозапит?
-
Ну це, якщо є зайвий час та натхнення - ліва нога пайтон девелопмент)
-
+ 1 !!!!! #approvedvisa 23.01.23 - 8 Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1
-
то вже треба трохи часу потратити)) за який ніхто не заплатить)
-
Допоможіть зібрати на квиток назад до Канади , скоро))
-
А тепер ще б грахвік як змінювалась різниця між received- approved. ) в цьому грахвіку буде видно як потіли охвіцери, як бідосі старалися щоб зменшити беклох.
-
Спочатку ще нічого було, але коли один за одним почали знімати однотипні відео, показуючи це як, специ по імміграції в Канаду, то стало трохи смішно від цих блогерів. Правду кажуть - як приїхав в Канаду, не обов'язково ставати блогером)
-
CUAET блогери - то окремий вид блогерів, з 1-3 тис підписоти, 50 відсотків з яких пишуть 10 відео, по схемі - мій приліт в Канаду, ціни на житло, ціни в костко, ціни на авто, рум тур, плюси та мінуси Канади, чому я звалив з Канади)
-
Повлиял разгон блохеров что куает закрывается и потянулись подаваться все кто аля "хай будэ" турысты.
-
Ура! 🥳 Нарешті довгоочікуваний реквест на дитину. Заявка від 03.07.22. Дозапит документів 22.11.22. 23.01.23 довгоочікуваний реквест. 🥳🥳🥳 Бажаю всім в найкоротші терміни отримати візи!!!
-
можна ще так) web.archive.org/web/20230000000000*/www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/key-figures.html
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/key-figures.html здесь) Просто периодически скрины делаю, что бы смотреть за динамикой. Пока что заявок обрабатывают менше, чем поступает новых
2 Feb 2023, 01:21
3846/258626
a day ago