Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
23 запит на додаткові документи 24 вислав 25 запит на паспорт дитині 10 років тепер за другу дитину треба відправити але незнаю як зробити правильно дозвіл на вїзд бо запросили форму imm 5646 яка відрізняється від тої що висилав раніше...... Раніше був висланий дозвіл такий як в закріплених
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 26.10 - 38 Дорослі - 19 Дитячі - 19
-
+ 2 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 26.10 - 37 Дорослі - 19 Дитячі - 18
-
И что вы тут делали? + 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 26.10 - 35 Дорослі - 19 Дитячі - 16
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 26.10 - 34 Дорослі - 18 Дитячі - 16
-
+ 2 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 26.10 - 33 Дорослі - 17 Дитячі - 16
-
А мне кажется наоборот. Когда меня спросили, я сказала сразу же как получим визу. В итоге, в мае-моя биометрия, я в августе с визой, ребёнок нет, сидим в Германии уже октябрь заканчивается. 🤷♀
-
Муж с сыном 5 месяцев. Вот думаю, а если сделать новую заявку. Не ускорит это процесс? Или ещё дольше выйдет. Типа скупой платит дважды