Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
21.09 документи доставлено у візовий центр, а трек номер мені теж прийшов не відразу, а 27.09, а тоді тільки інші повідомлення прийшли 13.10 і 14 жовтня, що забирати паспорт. Так, вклеювали у Відні Але в мене не тільки моя віза, а ще й для дочки (без реквесту), тому може це й затримало
-
Обычный перевод без нотариального заверения, с печатью агентства переводов. Хотя может потом понадобится, можете и нотариально заверить, но это не обязательно.
-
Нічого не було взагалі,після 5 письма на кризову форму попросили ще раз скинути свідоцтво про народження, і сьогодні на вклейку візи
-
Всем привет! Вопрос к тем, кто лично отдавал на вклейку и лично будет забирать – после передачи паспорта, на эл почту приходит какое-то уведомление? Если да, то спустя какое время? Спасибо.
-
получил запрос на паспорт. Азербайджан Биометрия - 12 мая, Краков Вчера - процессуальная справедливость
-
Мы ждём на детей с 24 мая, подскажите вам реквест приходил на детей?
-
як довго вклеювали? я здав 19.10, і мені тільки зараз прийшов трекінг код в Відні вашу вклеювали?
-
А киньте и в меня говнецо!
-
Здавала в кінці вересня, що саме вас цікавить?
-
В письме написали , что мой ворк пермит не будет действителен , после окончания срока действия моего паспорта. То есть я получу ворк пермит на 2 года (а не 3) например, если мой паспорт истекает через 2 года ?
-
Начинаю верить в силу💩
-
Ура! Отримала візу! +1!
-
Всім доброго дня. Минулого тижня писала за дитину і просила 💩на удачу. Хочу подякувати 46 людям за 💩, ми сьогодні отримали візу. Всім успіхів. Подача анкети 25 травня,біометрію у Кракові 3 червня
-
Анкара
-
Привет Пришло такое письмо Я правильно понимаю , мне одобрили визу и от меня ничего сейчас не требуется , просто ждать паспорт ?
-
t.me/speakingforwaiter
-
хтось здавав паспорт на вклейку візи в Берліні?
-
Здесь обсуждаем только ожидание виз/вклейки. Со всем. Остальными темами в общалку
-
доброго дня! підкажіть будь ласка, хочу щоб мій паспорт з візового забрала інша людина, які документи їй потрібно мати щоб їй його віддали?
-
В общалку с этим
2 Feb 2023, 01:21
39793/258562
a day ago