Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня, щоб відправити паспорт на вклейку потрібно тільки оригінал паспорту і роздрукований лист який прийшов на пошту, і це все?
-
Ще ні, очікую
-
Добрый день! Кто оплачивал обратную доставку паспорта по реквезитам vfs, через что ее можно оплатить из Украины?
-
У мене теж таке було. А запит на здачу біометрії отримали?
-
Так, без консент форм можна забрати на батьків, дітей, дружину/чоловіка за наявності відповідних документів
-
Ні)
-
Добрый день, вы служили?)
-
Всім доброго дня! Підкажіть будь ласка, це просять додатково надіслати ще раз копію паспорту разом з листом Чи я не так зрозуміла?)))) Дякую!
-
привіт, будь ласка, хтось мені допоможе? Я член сім’ї українець, моя дружина не подає документи на CUAET, вона все ще в Україні, її батьки не збираються виїжджати з України, тому вона залишилася з ними. Я не українець, коли я приїхав до Канади, прикордонна служба не видає мені дозвіл на роботу, зараз я тут 2 тижні в Торонто, я не можу повернутися в Україну Я не можу повернутися в свою рідну країну, що мені робити? будь ласка, якщо ви дасте мені контакти юристів тут, у Торонто, або якщо хтось інший має таку ж судову справу, будь ласка, порадьте Я тут без роботи, і ти знаєш, як тут дорого
-
Добрый день. В каждом месте по по-разному))
-
Я подавала 12.12 в Вене свой паспорт и паспорт сына без реквеста. Через 4 недели были готовы визы. Но только сегодня супруг забрал по доверенности, без нас. О какой очереди вы говорите? Запрос на вклейку ждала больше 2 месяцев.
-
Здравствуйте а что приходят сообщения на выходных тоже? Боже как надоело это ожидание
-
Доброго дня. Чи може моя подруга подати паспорта моєї сім'ї на вклейку візи? А також потім їх самостійно забрати. Що для цього потрібно?
-
Декларувати треба при в'їзді, це ні на що не вплине, ви їдете до країни, де плануєте будувати нове життя, то звісно, що людина везе гроші. Питання можуть виникнути, коли ви почнете купувати щось дороге, звідки гроші, якщо ви їх не декларували при в'їзді. Це стосується готівки.
-
треба цей лист відкривати в іншому браузері,теж саме було.....
-
Добридень усім! Хто підкаже - паспорт дійсний до середини жовтня, якщо погодять візу вона буде діяти до кінця дії паспорту, а не на три роки? І якщо так, як її продовжити і зробити новий паспорт в Канаді?
-
Доброго дня! А можна і мені також надіслати посилання на чат? Дякую🙏🏻
-
Дякую)
-
Великобритания.
-
Може трохи дурне питання, але деякі заявки розглядаються в Лондоні. Лондон це Канадське місто в Онтаріо, чи Англія?)
2 Feb 2023, 01:21
4038/258562
a day ago