Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Такие новости только навредят. Люди наслушаются, приедут, останутся без копейки денем с детьми в чужой стране….
-
на официальном сайте написано, что людям после 60 лет МОЖЕТ не требоваться биометрия) а может требоваться)) так что сдавайте, раз пришел запрос
-
Варіанти два - або пишете у відповідь що тато старше вікового цензу і перепитуєте, чи дійсно треба біо у його випадку - або тато здає біо.
-
Заявку если отправил, она сразу появляется в отправленных? И этой заявке нет в форме заполнениям? Это заявка не светится в отправленных , и в анкету добавить членов семьи я не могу …
-
Напишите в кризис форму по поводу отмены.но не ждите ответа,создавайте новую
-
Це не в мене ідея, а у офіцера, який запит надіслав))) 2 місяці після подачі анкети, мамі вже паспорт реквест надійшов 2 тижні тому, а батькові тут оп сьогодні і біометрія)
-
Ну добавьте в его профиле семью так нельзя?)
-
Сегодня 5 недель как сдали на вкладку паспорт в Анкаре 3 похода в посольство и ничего....
-
Добрый день. срочно нужна помощь!!! Случайно отправила анкету на одного члена семьи … как ее можно отменить ? чтобы подать всю семью вместе ?
-
По віку не здавати. Звідки у Вас ця ідея про біо для людей старших за 60 років? Чи 100% не попросять додаткові документи через його роботу - не знаю, побачите в процесі.
-
В цій групі піднімають ДУХ тільки апруви🤣🤣🤣
-
Що саме Ви маєте на увазі під ризиками?) Питання в тому, чи здавати йому ту біометрію??
-
Вітаю! підкажіть якщо я відправляв курєром до Варшави документи, як мені перевіряти трекінг , номера я ж не маю?
-
Щоб я ще щось тут писав. Хай бог милує. Люди ви чого такі ???? як звірі. Начебто я вам щось пропоную за гроші. Подумав що така новина підніме дух, а ви((((((
-
ааа, от в чому проблема)) дяки, я не моніторив, не знав, що вони так роблять і просто міняють дати)
-
У Львові є місця на біометрію , може кому потрібно .Викинули 4 дні .Встиг зареєструватися
-
Ні. В сусідніх чатах писали, комусь випадково з усієі маси аплікантів (тисяч під 10, напевно) прислали запит. Ви чимось ризикуєте, подавши анкету батька?
-
так, дякую
-
Добрый день всем. Кто ждёт возврат паспорта(внутренний и св. о рождении) 3.5 месяца? Подавал апликацию с внутр. паспортом, пришло одобрение и запрос на отправку паспорта. 3.07 отправил. И превратился в ждуна😭
-
1 месяц
2 Feb 2023, 01:21
40394/258662
about 2 hours ago