Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Этот иммиграционный адвокат хочет денег срубить по легкому. Бред это все. И дураки кто в это верит. Пока правительство не объявит официально.
-
у меня такой статус с 21.10 . Сегодня тишина. После такого сообщения 3,4 приходили по разному - кому на след день, кому через 10 дней
-
Да, еще дом обещали выделить, минимум 100 футов на семью и машину наверное тоже дадут сразу
-
+ 1 !!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 24.10 - 8 Дорослі - 8 Дитячі - 0 Новый рекорд ожидания - 212 дней!!!
-
я теж чув тільки за громадянство
-
Я подавала заявку своїй мамі і сину по українському паспорту Поки чекали запрос на вклейку отримали нові загран паспорти Після отримання запроса паспорту на вклейку візи Віднесла у Дюсельдорф запит з новим паспортом Нічого в кризову форму не писала і не відправляла Візу вклеїли
-
одразу громадянство дадуть
-
Ну тоді пишіть в кризисну форму🤷🏻♀️
-
wenn Sie kein Englisch können
-
Львів 10 серпня здавали
-
позвонить им на гарячую линию и они дадут информацию, пришлют письмо с рекомендациями для удаления
-
Щоб совість була чистою додам. Чекаю на візу понад 100 днів. Ніде не дзвонив, не писав. Політ проходить нормально.
-
Как удалить апликацию свою
-
Где и сколько ждали?
-
Звонили в дюссельдорф узнать почему нет трек номера на SJTD, сказали ждать до пятницы 🤡 отправляла документы 12.10
-
Тоже сьогодні прийшов запрос на паспорт)
-
Ждём 2 неделю ,тишина. Свекра хотели записать
-
Тутешнє панство обговорює отримання віз, реквестів на паспорт і вклейки. Досі тут не було помічено міграційних адвокатів. Певно, ваше джерело надійніше
-
Не знаю. Скопіювала з групи у Фейсбуці. Поділилася. Читала що багато запитують
-
Я чула, що будуть візи забирати в тих, хто пише не в той чат, що потрібно Чула від адмінів
2 Feb 2023, 01:21
40426/258662
about 2 hours ago