Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я вірно розумію що всі хто отримали візу, покидають чат самі і актуальні члени чату це лише реальні ждуни реквеста чи вклейки?
-
С 1/06 жду на сына
-
Ждун с июня номер два тоже тут!
-
Нет), здесь еще июнь сидит без визы. Я ждун с 3 июня
-
Це "помилка вижившого".. реальність не така.
-
Візовий в Мадриді підтвердив що можна їм віддати паспорт дитини без запиту, якщо є запит на 2 батьків
-
Бути як Вам зручно. В старий вклеять не більше ніж його строк діі. Новий треба буде дочекатись, і через кризову форму замінити у заявці.. часу немало це забере.. Можете вилетіти із старим із візою, а новий подати у Канаді на наступну візу куает.
-
Можно сделать новый и потом довыслать документы. Если вклеят в старый, будете с двумя паспортами летать.
-
Подскажите : мы с дочкой в Польше сейчас. Я только увидела , что ее паспорт истекает в марте 2023 года 😨 Реквест на нее не пришел ещё. Как быть в этом случае ? Продлевать паспорт и отправлять старый и новый на вклейку ?
-
Значит так группу и назвать "Уже не ждуны, но всё таки ждуны"))
-
То це питання до Вас. Можу порадити шукати відповіді в групах по куает на подібні до Вашоі ситуаціі. Вас просять підтвердити правомірність Вашоі одноосібноі волі на місце проживання дитини, Вам треба знайти спосіб це зробити. Деякі люди писали що направляли своє особисте пояснення що дитина народилась у мами одиначки і що батько дуже давно перестав спілкуватись із Вами і місцезнаходження його не відомо нікому. Що аліменти не платить роками - довідку таку перекладали на англ і прикріпляли.
-
А якщо в рішені суду не маж нічого про місце проживання? У нас не було спору….
-
На вклейку это уже не ждуны 👍
-
Полностью поддерживаю!!! Смысл действительно есть!
-
Может будет интересно если группу разделить на тех кто ждёт реквест на вклейку и тех кто ждёт уже свой паспорт . ?
-
Якби на тиждень раніше б заповнили анкету, було б на 10
-
3 липня
-
Когда анкету заполнили?
-
смотря как Вы заполняли анкету... вообще, хорошо бы его прикрепить при заполнении анкеты ещё в самом начале...чтобы проверка бэкграунда быстрее шла.
-
Ну раз говняхи как-то помогают, накидайте и мне 💩 а то жену всей семьей с 5 июня ждем🥴
2 Feb 2023, 01:21
40679/258658
4 days ago