Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
сьогодні там інший охоронець, бо вчорашній поїхав у відпустку в Будапешт))
-
Сегодня была в вызовом центре в Вене и охранник не проверял если запросы на детей и люди бросали со своими. У меня так сработало и детям тоже вклеели визы
-
А скільки чекали?
-
Можливо комусь це допоможе! Сьогодні забрали паспорти у Варшаві з візами у дорослих прийшли запрошеня на вклейку а дитині ні, ми відвезли і нам сказали дитячий паспорт теж ставити, 12 числа подали , сьогодні забрали !
-
Привіт всім.Сьогодні повернули два дитячих паспорта без візи з листом щоб чекати на запрошення на вклейку.В Італії не проходить всі разом паспорти.Мій і дружини в процесі,а дитячі повернули чисті без віз.
-
Дюсельдорф
-
Маме нужно сдать био значит. Есть возможность?
-
Трек номер проверяется по разным адресам... Уточните какой для вас актуален (зависит от места сдачи)
-
Теоретически можно. По Европе по загран. В Канаду по одноразовому
-
Админы, добрый вечер, не работает ссылка на трек номер, пожайлусто, прошу исправить проблему))
-
7.10 бросили паспорта в ящик в Вене. Трек-номер пришел 18.10. Сегодня забрали сами. Итого 2 недели
-
Вітання! Так, з подачі вже і за 140 днів у нас.. значить буду випрошувати і собі гіменця. Прошу закидати, і всіх закидаю, кому потрібно 😁
-
стабильно 49% рассмотренных, даже до 50% обработанных не могут довести. при том, что одобренные дубликаты (не отмененные) тоже считают, чтобы свое кпд показать
-
У меня друг написал от имени отца и прошло
-
Привіт. Прошу допомогти в питанні. На падчерку прийшов запит на дозвіл батька та свідоцтва. Дозвіл батько не дасть бо г..дон, тай не маємо з ним контактів, пропав кароче. На руках є рішення суду про місце проживання дитини за яким можна виїзджати за кордон. Чи його буде достатньо разом з пояснюючою запискою? Може хтось мав подібну ситуацію.
-
А ворк перміт дальше видають в аеропорті чи він тепер приходить на пошту і його просто потрібно роздрукувати. чи це не одне й те саме? Дякую.
-
Добрый вечер, кто-то знает, смогу ли я полететь без вклейки, если у меня будет новый загран и sjtd оформлен на украинский паспорт?
-
Сестра віддала паспорт місяць тому, ще чекає. Говорить що забирала комусь паспорт з їх готелю, людина отримала через 2,5 місяці очікування. Думаю, можна і подзвонити.
-
Правильно я понимаю что ответ на отправку вклейки визы на паспорт должен прийти на эмеил?
-
Не влияет , тоже уже был в Канаде.Подтянул старый UCI, но ранее не сдавал биометрию Жду уже 91 день
2 Feb 2023, 01:21
41780/258549
about 2 hours ago