Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вчора були в Кишиневі , забирали паспорти дорослих з візами. Спитали в візовому центрі чи можна віддати паспорти дітей , яким запит не прийшов, разом з паспортами дорослих, в яких вже стоять візи. Відповіли : you have to wait for the request for children's passports…..
-
Свои паспорта не ложили в конверт ?
-
сегодня моему мужу пришел апрув, ждали больше 3 месяцев
-
+ 1 !!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 20.10 - 9 Дорослі - 9 Дитячі - 0
-
Червень пішов, а мене пропустили 😭😭😭
-
+ 1 !!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 20.10 - 8 Дорослі - 8 Дитячі - 0
-
+ 1 !!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 20.10 - 7 Дорослі - 7 Дитячі - 0
-
+ 1 !!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 20.10 - 6 Дорослі - 6 Дитячі - 0
-
+ 1 !!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 20.10 - 5 Дорослі - 5 Дитячі - 0
-
Ну тепер не ждун))) +1
-
Неее, они просто не смотрят что вклейка. Вот почему. Если вы по новой сдадите и напишите про ребенка- вклеют. У меня так. Мы сдали мой паспорт с вклеянной дочкой. У обоих апрув. Но мне вклеили ,а ей нет. Они тупо не ищут где вклейка. А сейчас сдали только с ее реквестом. Визу вклеили. Я так думаю
-
Вчера пришло письмо что вклеили ребёнку визу. Паспорт ребёнка сдавали с запросом двоих родителей. Вклеили за 15 дней.