Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Везде алгоритм разный, могу рассказать как было в Берлине
-
Всем здравствуйте, отдала сегодня паспорта в Кишиневе, по моей одобреной визе детские паспорта брать без реквестов отказались, сдала только свой , старшего сына 17 лет, и своей мамы, остались ждать муж и двое младших детей
-
Добрый день!Ребята , отзовитесь пожалуйста в личку кто заполнял конкретно анкету по ребенку у которого только свидетельство о рождении..У матери он вписан в паспорт.Буду безумно благодарна !
-
Мав на увазі ви 15.07 біо здавали чи анкету відправили. Я ж не знаю ваш вік.
-
Так а что там с анкеты ждать ... в воскресенье анкета в понедельник запрос на био в пятницу сдача биометрии .
-
Ничего никто не дает. Ксерокс сделайте
-
Можно ли сейчас сдать биометрию в Киеве? Или только Львов?
-
Добрий день, підкажіть будь-ласка, якщо в Анкарі заберуть паспорт на вклейку, як знаходитися без паспорта до тих пір, поки вклеють візу, чі вони видають якийсь папір, а то без паспорта не продадуть навіть і білет на автобус, в готель не заселять?!
-
А можно и нам с мужем 💩?
-
Био
-
Анкета чи біо 15.07?
-
Хто знає куда зараз краще відправляти паспорт на вклейку бо кажуть що у Відні зараз великі черги
-
Так
-
Треба сплатити збір, квитанцію вкласти в конверт з паспортом, консент формою і запитом на паспорт. На пошті оплатити доставку цього конверта до візового центра. Все. І чекати. - Original passport request - Appointment letter - Passport - Consent form
-
Чоловік і син вже 182 дні чекає від біометрії🤯🤯🤯 Накидайте 💩💩💩 побільше))
-
Я тоже жду 💩💩💩💩
-
+ 1 !!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 20.10 - 3 Дорослі - 3 Дитячі - 0
-
Всем 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩 и побольше
-
Меня не запросили
-
шановне панство питання скільки займає часу вклейка після смс що паспорт вже відправили в посольство ( коли прийшоа трек номер) Відень
2 Feb 2023, 01:21
42729/258651
about 21 hours ago