Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Подскажите. У меня 21 December 2022. The decision envelope for your application, tracking ID N. xxxx has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Center in Embassy CVO. Это значит что виза вклеена и отправлена в офис VFC Global. Там я могу её забрать? Я подавал в Хельсинки.
-
Скільки чекали?
-
Доброго дня! Скиньте посилання на кризову форму будь ласка! Чекаємо з липня😢
-
Усім доброго часу! Хотів зпитати, коли відправляєшь паспорт дитини 1.5 роки і паспорт дорослого на вклейку, для дитини треба заповнювати згоду, таку саму як заповнює дорослий?
-
Скільки чекали?
-
Реєструйтесь через пошту Лист відправляти на електронну пошту: [email protected] Тема: Записатися на прийом біометричних даних Family Name: * Given Name: *** Date of Birth: **** (yyyy/mm/dd) IRCC No.: *** Telephone number +380 **** Email address * Вкласти файл - Biometric Instruction Letter
-
Така сама ситуація у мого тата , з жовтня заповнили (
-
Добрий ранок. Чекаємо з липня на чоловіка, заповняли форму про службу в поліції. Візи ще нема ☹️
-
Зразу запитати краще при здійсненні здачі біометрії.
-
Підкажіть будь ласка Чи є люди які отримали візу котрі чекали від квітня-липня Також чи є ті хто отримав візу після заповнення додаткової форми про військову службу та службу в поліції
-
Доброго вечора Скажіть будь ласка чи відправляв хтось паспорти з Словаччини на вклейку у Відень ? Відпишіться будь ласка який процес ? По пошуку чата нажаль конкретної відповіді не знайшов .
-
26 июля заявка