Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
скажіть, будь ласка, щоб забрати паспорт після вклеювання, із собою що потрібно мати? якісь листи треба роздруковувати?
-
Якщо робилось би по нормальному розглядали всі справи по черзі тобі і небуло такого хаусу в кожного свої причини робити це
-
‼️20 октября с 14.00 до 17.00 по Киеву портал будет недоступен‼️
-
Отож 🤦🏻♀️
-
Если пишет «not found» то никак. Вам должны были приходить сообщения на почту. Это единственный способ узнать, на каком этапе
-
только создавали дополнительную очередь. из-за таких 600 000 заявок уже. кто-то 4 заполнял и все зависли. прекрасная стратегия
-
Так фигня была. В опыте работы, по датам посмотрите.
-
Так але вище є пост де люди створювали по декілька заяв і автоматом підтягували біометрію і скоріше отримували по нових заявках
-
Дякую
-
А я трек-номер отримала 6 жовтня, але не можу перевірити на сайті vfs global. Як дізнатися де паспорт? Дякую дуже
-
ваще нет. если вы сдавали отпечатки, то они подтянулись к вашей 1й анкете и засчитаны
-
Будь ласка не займаєтесь цим, через тих, хто подає декілька анкет збільшується їх загальна кількість та час очікування
-
ориентируйтесь на запрос на паспорт. статусы глючат
-
Як думаєте якщо створити ще одну заявку можливо вона скоріше розглянеться таяк відбитки вже будуть у базі
-
+2 запити на паспорт Але маю одне питання в одному запит прийшов, але фінальне рішення все рівно пише in progress
-
Моя история Тбилиси Подали заявку 22.08 Сдали биометрию 24.08 Запрос на паспорт ребенку(вклеен у жены в паспорте) 15.09 Отправили 16.09 через vfs global office в Тбилиси. Запрос на паспорт мой и жены 3.10 Так как паспорт жены был отправлен ранее, отправил только свой. 7.10 забрали паспорт жены были вклеены визы и ребенку и ей. Ребенку до конца действия загран паспорта, жене на 5 лет. Сегодня пришло уведомление что моя заявка одобрена, жду паспорт обратно.
-
Друзі привіт Ну і мені накидайте 💩гівнячка Вже нерви беруть,дружина з сином вже давно отримали. Я тут GIF з 💩💩 для Вас кидав Світ круглий,Вам вернеться🙏
-
Вы должны оплатить обратную доставку, по реквизитам и вложить чек об оплате в конверт, когда отправляете паспорт.
-
да, конечно
-
Обратная доставка оплачивается на реквизиты банковские, указанные на сайте вфс
2 Feb 2023, 01:21
43336/258658
5 days ago