Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
В мене 28
-
Добрый день. Тоже жду визу на детей. И вот все чаще и читаю и слышу от людей, что дет виз и не будет. Т е не придут они на почту. Вот какую инфо нашла и это не единственный случай: Доброго дня. Відповім на питання, яких багатьох цікавить та поділюсь досвідом. Подавали заявки на візу на батьків та дитину 2 років. Згодом прийшло запрошення-лист на вклейку візи тільки батькам. Ми поїхли в Берлін і віддали всі 3 паспорти на вклейку, включаючи дитячий. Тобто не чекали лист-запрошення для дитини. Для дитини зробили копію листа запрошення батька. І ось через місяць отримали всі 3 паспорта з вклеєною візою. І саме цікаве, що наші з чоловіком візи вклеювались у Лондоні, а дитині у Відні ( Австрія).
-
Здравствуйте, от недели, до бесконечности🤷🏻♀️ Есть и те, кто больше 200 дней ждут...
-
Кому як повезе
-
Добрый день, подскажите сколько ждать визу после биометрии?
-
Хельсинки, Финляндия
-
Не приймають не тому, що нема запису, а тому що нема реквест на дитину. Про запис я знаю, це зрозуміло. Сказали, що якби я здавала свій паспорт на вклейку, то можна би було попробувати відправити дитячий разом. Але коли я свій здавала два місяці тому, то не приймали дитячий.
-
Доставку назад не оплачувала, бо на той момент DHL не робила таку послугу, можна було відправити тільки в одну сторону. Тому зробила довіреність на друзів і вони забрали паспорт, і вже надішлють мені з Варшави в Київ. Ну а якщо не зробити доставку назад, не написати довіреність на людину яка його забере, то так - паспорт просто буде лежати в їх центрі. І листи вони ніякі не надсилають. Принаймі мені про готовність паспорту візовий центр не повідомляв.
-
Пошёл 37 день ожидания вклейки визы