Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Всім привіт. Ділюсь кейсом по вклейці в Афінах: 10.11 (пн) паспорти відправлено DHL в Афіни 11.11 (вт) Your application has been dispatched to the IRCC Office 13.11 (ср) Your application has been received and is under process at the IRCC Office та через дві години The decision envelope for your application has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO 17.11 (пн) The decision envelope for your application has been received from the IRCC Office та майже одразу The decision envelope for your application has been couriered from the Canada Visa Application Centre, Canada Visa Application Centre, Athens on Mon Oct 17 2022 via courier partner. 18.11 (вт) паспорти були доставлені кур’єром FedEx. Тобто з днями доставки на все пішло 7 робочих днів
-
144 дні на двох дітей чикаємо кидайте і мені 😂
-
Всім привіт,поділюся інформацією ще з вами.Сьогодні телефонувала у візовий Варшави на рахунок дітей і ось,що вони сказали зробити 1. Копія мого паспорта 2.Моє запрошення на вклейку візи 3.Дозвіл на обробку даних 4.Паспорт дитини Це все вкласти в конверт і відправити їм,візу дитині вклеюють на підставі цих документів,не потрібно чекати на погодження дитині.Для кожної дитини окремо цей набір
-
Ну киньте тогда и мне)) Попробую разик, вдруг работает))
-
Если можно и нам гавнеца на удачу ждём на семью из 4 людей
-
И мне добавьте, сегодня ровно 5 месяцев ожидания визы для детей
-
Кто подскажет, после финального изменения статуса, когда паспорта уже в ircc, сколько у кого времени проходило до того момента как их можно будет забрать с Варшавы?
-
Есть у кого опыт звонка в Вену из Польши? Как это сделать не за все деньги? Есть Киевстар в роуминге и плей.
-
Сьогодні побачила , підтвердження було декілька днів тому )
-
+1 Подача документів 27 травня, 7 червня здача біометрії у Варшаві і сьогодні прийшов лист підтвердження на вклейку візи
-
Ладно, заканчиваем весь флуд. В Лондон солнце встало... Надеюсь они сегодня будут активны...