Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ребз, підкажіть будьласка, Я в вересні створив групову заявку, але аплікацію заповнив лише на дружину оскільки я не планую поки з нею летіти. Вона здала біометрію і від початку жовтня тиша. Питання - чи варто їй чекати на візу враховуючи що заявка була створена як групова, чи варто створити для неї нову як індивідуальну? Дякую
-
Дозвіл на роботу отримують всі по цій програмі CUAET Навіть якщо віза visitor
-
Підкажіть, мама летить по cuaet в Торонто . Мамі 78 років, віза visitor. Щоб отримати мед страховку і допомогу 3к, щось потрібно оформляти в аеропорту по прибутті? Їй же не дадуть дозвіл на працю адже вона має візу viaitor. Моя сестра переживає щоб масі дали мед страховку.
-
И у нас так же, в Румынии повисли
-
Та сама ситуація, але на 2 дітей чекаємо, старша дитина та я з дружиною вже з візами
-
Мені здається ще трохи..і без матюків не обійдемся. З липня на чоловіка ждемо😩 на валізах, можна сказати, сидимо. І тут в Польщі життя не починаємо. І туди не пускають. Наче зависли в повітрі. Це так морально важко 😣
-
Важко відповісти. Але якщо вам схвалили, то і дітям мають 100%.
-
так спец лікар-інтернатист який має дозвіл і ліцензію,яка підходить для Канади Вам нічого не треба ні здавати ні робити у лікаря,прийшли,оплатили,поїхали на ренген,на наступний день отримали на емайл лист,який треба роздрукувати і в аеропорту показати В варшаві тільки 2 кабінети,які мають такий дозвіл Напишіть мені в приватні Вечером скину ссилку на адреси цих лікарень
-
Іноземці чекають 6 міс в середньому, деякі менше, деякі більше
-
це якась спец комісія чи звичайна ? який термін дії результатів?
-
Ребята, а кто-то уже попал в Канаду по второй заявке? Если первая не аннулирована?
-
Привіт у мене зникли усі докі на платформі …ви не знаєте чому так?