Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Как можно записать детей на вклейку визы .нужна помощь .Спасибо .
-
Пускают, но не в офис, в коридоре общаются. Спросила почему завис паспорт, вроде ничего конкретного не ответили, но пока я домой пришла в кабинете уже одобрили визу ребёнку и через день письмо что можно забирать паспорт. В паспорте было 2 визы моя и ребёнка , без запроса
-
О а де здавали? В нас з 26 липня Хоч заявка була ще в березні чоловік тільки здав 26липня Я в квітні здавала то і отримала
-
Мені в Варшаві вклеїли за 10 днів а чоловікові ще немає
-
Ждём когда закончат с мартовскими😁
-
Я чекаю з 29 червня також після біометрії, поки що тільки два рази підтвердили що поставили в пріорітет
-
Та хоч би вже. Прийшов лист Ато чекаємо Хоть і на 3р
-
До 2 месяцев люди ждут
-
Велике дякую за інформацію. Мені видали візу на 3 роки. Я подавала на visitor і вказувала що працювати теж хочу. Видали візу тип worker
-
В мене був, біометрія 23 05, в липні 26 був запит на додаткові документи для доньки. Для мене запит на вклейку 29 08. Для дитини ще чекаємо.
-
Доброго дня. Відправили паспорт на вклейку в Мадрид вже пройшло 14 днів. Ні одного листа неприйшло на почту. Підскажіть куди можна зателефонувати? Або це нормально скільки часу без відповіді
-
Зараз багато кому, хто подавався після липня дають візу на три роки лише.
-
Visa Application Centre Neue Gruen Strasse 17-18 Berlin 10179 Germany
-
Я изначально вложил свидетельство о рождении ребенка с переводом, но пока что это не помогло.))) Ждем с 20.07
-
Реально ждём сами апрель..
-
Всем апрельским сегодня то же виз дайте, пожалуйста 😔.
-
Так, у нас ще 27 червня. Сьогодні тільки отримали реквест на паспорт.
-
а яке оновлення відбулося? вибачте що турбую так, просто справді не знаю. дякую за інформацію🤗
-
О, Господи. У кого то тоже был запрос детям на свидетельство о рождении с переводом? Спасибо
-
До кінця дії паспорту Я оформлювала анкету до оновлення, у липні
2 Feb 2023, 01:21
45224/258635
about 23 hours ago