Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Как нет? Мне на обоих пришло на биометрию. 😳
-
Мне говорили медосмотр 180 баксов канадских
-
1) Программа официально работает до 31 марта, 2023 года, пока что информации о продлении программы не было. После 31 марта 2023, в случае, если не продлят, нельзя будет подать заявку. 2) Выплаты финансовой поддержки прекращаются 30 июня, это решение недавно приняли.
-
АДМІНИ, по 15 хвилин - то не перебір ? 😡😡😡 Реально. Хочу корисну інфу про медогляд кинути в 2х картинках, по 15 хвилин між тим чекати….. 🤬 Півгодини життя зараз в дупу, щоб поділитися корисною для всіх інфою?👌 Пишіть, коротше, в приват, хто хоче інфу, як знайти акредитовані клініки. Так швидше буде. Нові адміни, ви краще візи почніть нормально рахувати, ніж то закривати чат на добу, бо хтось щось не те пише, то нові правила вигадувати.
-
Подскажите ! Я слышал что с марта программа закрывается ! Это правда ??????
-
нет
-
Всем привет. А детям биометрию не делают? Сыну 10. Мне и жене пришло письмо сдать биометрию, а сыну нет.
-
Можна медком пройти і до виїзду, в акредитованих клініках. Можливо,буде дешевше. Наскільки мені відомо, то безкоштовний огляд тільки в BC. Але можу помилятися, і шось змінилося в інших провінціях.
-
в BC бесплатный
-
Вказувати в анкеті, відповідаючи на це запитання. Бо можуть потім виникнути проблеми через замовчування фактів
-
да,я 180$ платил
-
Платный медосмотр в Канаде?
-
Цікаво , а чи можна відправити тільки дитячі паспорти на вклейку без реквесту і копії наших з чоловіком віз( ми вже 2 місяці з візами а дітям не приходить запрошення )
-
это не так, медстраховку можно оформить сразу после sin
-
Медстраховку дадут (health card) после прохождения медкомиссии в Канаде. Причем там находится все разных местах. Флюорограмма в одном месте , все остальное в другом…
-
Дякую, але ви питання читали?)
-
Нужно указать всё! Иначе будет хуже
-
Просто працюють безсистемно, на жаль 😒
-
Здравствуйте, при заполнении заявления на Канаду, имея паспорт Украины и России. Указывать паспорт России? Или пропустить можно этот пункт? Не повлияет на получение Визы в посольстве?
-
Система дає апруви тим, хто здав біометрію в січні)) так шо не дуже то і навантажена судячи по всьому
2 Feb 2023, 01:21
4531/258552
about 8 hours ago