Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У нас нема поштових скриньок в будинку 😂😭 і двері такі, що під них не засунеш нічого, а охорона на рецепції кожного дня міняється, тобто навіть з конкретною людиною домовитися не можу. Я вже думала як варіант лишити ключі подрузі та свій старий паспорт, і попросити її пожити день чи два у мене в квартирі
-
Мені в Кракові курьер приніс коли вдома нікого не було, він подзвонив і я попросив щоб він у поштову скриньку просто закинув.
-
Підкажіть, будь ласка, а що роблять з паспортом, якщо його привезли, а ви не вдома? Відправила паспорт на вклейку, не знаю, скільки це часу займе, а мені терміново просто треба поїхати на 2-3 дні 😭 і я дуже переживаю, що в цей час мені якраз прийде смс, що кур'єр уже везе паспорт))) я живу одна, замість мене його ніхто отримати не зможе по моїй адресі. Його відправлять назад у візовий центр? Лишать у відділенні на пошті? Можливо в когось була така ситуація. Я в Туреччині
-
Collection later в поиске чата
-
Спасибо!
-
Советую им звонить в главный офис миграционной службы в Оттаве, в п'ятницу позвонили рассказали что уже 5 месяцев на ребенка нету ничего через 10 мин офицер с IRRC лично набрал и запросил доп документы, потом ещё и с главного офиса набрали и предупредили что сейчас все будет. Документы подали, ждём сегодня может что то прийдёт на ребенка
-
Пусть сегодня 🤞🏻🤞🏻🤞🏻каждый, кто ждёт, получит passport request 🤞🏻🤞🏻🤞🏻