Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Отправлял почтой польской в субботу из Зволень. Выбирал услугу Express. Стоило 36 злотых. Судя по треку выехало в понедельник. Сегодня в обед доставлено в центр. На сколько это быстрее обычной посылки за 20 злотых не скажу. Мое ехало через Варшаву. Думаю если бы отправлял оттуда на пару дней было бы быстрее. А лучше бы сам отвез. Заодно прогуляться бы.
-
Туди відправити можна в одному конверті, якщо необхідна зворотня доставка, то вони відправляють кожний паспорт окремо, тому потрібно оплачувати доставку за кожний паспорт окремо.
-
Вокруг апреля уже 2 недели не крутятся😁
-
Відправляють, тільки оплатіть зворотню доставку кур'єром в тій сумі, яка зазначена на сайті візового центру в Берліні до Чехії
-
Неможу натрапити, надішліть ссилку скільки потрібно оплачувати зворотню доставку для вклеювання в різні країні. Дякую🙏🏼
-
Тиждень
-
В Киеве еще и не открывался визовый центр, во Львове в связи с обстрелами не работает вроде до понедельника. Вот увидела в инстаграм такой вариант записи на биометрию.
-
Добрий вечір! Як записатися на біометрію коли немає вільних мість, вже майже місяць кожного дня пробуємо але що на Київ що на Львів не має мість для запису? Якби на подачу приймають без проблем а на запис немає мість? Підскажіть будь ласка є може ще якийсь варіант? Дякую
-
Нас 5 ро сдавали 23 июля во Львове первая виза в начале августа ещё три в конце сентября а я без визы(((
-
25.07 сдавали биометрию во Львове, получил только муж( через 35 дней), я и дети еще ждём 🤦🏻♀️
-
Так, в Берліні в мене спрацювало, я разом з документами, поклала в конверт лист-прохання, що я їду з донькою і будь-ласка розгляньте її анкету і вклейте візу. Відправила 21.09, а 11.10 змінився статус в анкеті дитини на схвалено, правда тільки в понеділок зможу забрати документи з візового центру, але думаю, що вклеїли їй також