Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Тиждень
-
В Киеве еще и не открывался визовый центр, во Львове в связи с обстрелами не работает вроде до понедельника. Вот увидела в инстаграм такой вариант записи на биометрию.
-
Добрий вечір! Як записатися на біометрію коли немає вільних мість, вже майже місяць кожного дня пробуємо але що на Київ що на Львів не має мість для запису? Якби на подачу приймають без проблем а на запис немає мість? Підскажіть будь ласка є може ще якийсь варіант? Дякую
-
Нас 5 ро сдавали 23 июля во Львове первая виза в начале августа ещё три в конце сентября а я без визы(((
-
25.07 сдавали биометрию во Львове, получил только муж( через 35 дней), я и дети еще ждём 🤦🏻♀️
-
Так, в Берліні в мене спрацювало, я разом з документами, поклала в конверт лист-прохання, що я їду з донькою і будь-ласка розгляньте її анкету і вклейте візу. Відправила 21.09, а 11.10 змінився статус в анкеті дитини на схвалено, правда тільки в понеділок зможу забрати документи з візового центру, але думаю, що вклеїли їй також
-
Мои 20 сентября сдавали во Львове а 30 уже был запрос на паспорта
-
Теж цікаво
-
Привіт, відгукніться, хто здавав біометрію у Львові 02.08. Чи отримали вже запит на візу?