Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
УРАААА 2.09 анкета 12.09 здача біометрії 22.09 онлайн паспорт реквест В той же день запит на фоіл лесс 4.10 лист, що заява прийнята 5.10 повторна валідація біометрії 14.10 В мій день народження мені прийшла Foil-less віза🥹
-
О Дюссельдорфе делюсь сроками: 06.10 отвезла лично детский паспорт на вклейку визы; 13.10 You can collect your decision envelope.
-
4 місяці та 1 день. 🥳Апрув , Стокгольм
-
Если бы они ещё по очереди рассматривали. А не пойми как👍
-
Сегодня стажер студент работает, и пятница - день короткий... 🍻😥
-
Доброго дня. На дитину прийшли повідомлення: Вчора October 13, 2022 Your application was approved. Check your messages below for details. Сьогодні Your application was approved. You need to send us your valid passport to finalize your application.
-
По Вене. 20.09 отправился паспорт на вклейку. 26.09 вклеили. На этом всё. Никаких меседжей от слова совсем. Сегодня, 14.10 поехала забирать. И что? Ваш паспорт отправили 29.09. 🤯😳 Вот вам трек , отследите сами. По следам , паспорт за две недели добрался до Братиславы, и там подвис. И это экспресс доставка мать её! Две недели Вена-Братислава 👍 А ведь это не конечный пункт. Но хоть выяснилось теперь какие сроки на данный момент можно ожидать от DHL. 🤦🏼♀️
-
я правильно понимаю?) 300 тыс (уже актуальных) заявок это с таким темпом рассмотрения 150 рабочих дней примерно))
-
Да не в лени дело. Не во всех визовых центрах принимают детские паспорта на вклейку без passport request
-
Вклеїли візу
-
Совсем не густо сегодня
-
+ 1 !!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 14.10 - 11 Дорослі - 7 Дитячі - 4
-
Варшава, людей було дуже мало і віддали і дитячий хоч дитині не було запрошення на паспорт. І трек нам не давали, сказали чекати, і прийшло на пошту це повідомлення зайшла в кабінет а там змінна статусу, і не знаю що робити щоб дурно не їхати аж 500 км(
-
Опять все заново.
-
Доброго дня! А є тут такі які отримали спочатку на себе, а після отримали на діток все ж? Якщо є такі отримали, то через скільки часу отримали і що робили, куди писали? Чи просто чекали?
-
Работают же люди😄
-
Там на новую подавать нужно будет .
-
Має бути вам повідомлення, що паспорт ready for collection Це якщо трек вам давали в візовому центрі)) а якщо забули трек дати, то десь зазвичай 2-3 дні і можна забирати, якщо це Відень, наприклад. Якщо Варшава - не знаю, може будти довше
-
А де віддавали, в який візовий центр? 🙏
-
Подскажите пожалуйста паспорт у ребёнка до февраля 2023г. Его отослали на вклейку. Делаю новый в Варшаве. А ей в Канаде можно будет продлить визу по новому паспорту.
2 Feb 2023, 01:21
46673/258635
about 4 hours ago