Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ви трек номер можете перевіряти? У нас не виходить
-
Вказувала що їдемо без батька , а потім запросили дозвіл на англійській чи французькій мові завірений нотаріусом і копію паспорта батька для звірення підпису. Але читала в групах що краще відразу прикріпити дозвіл щоб скоротити хоть трохи часу .
-
Коли потрібно їхати , якщо віза відкрита на рік , чи я можу заїхати на територію Канади через 4 місяця
-
Доброго дня. Так само чекаємо на дітей, заява 24 травня. Писала і в Лондон, там відповіді не отримала, і в кризову форму, відповідь одна- чекайте. Спробуйте написатиив кризову, тільки обов’язково прикріпіть свої візи. І починайте з UKRAINE 2022, а потім свій текст. Може це прискорить. Найдовше всього я тут бачила запит через 193 дні після подачі заяви.
-
Теж цікаво
-
Вітаю! 🎉 Як давно і куди відправляли?
-
Доброго дня. А хто в Іспанії отримував візи? Якою кур'єрською службою відправляли? Можна ж 2 паспорти в одному конверті відправляти? Дякую!
-
Да. Я так думаю,если одна две кризис формы не помогают,то 4-6,7 ...своё дело делают.с понедельника поотправляли и я и муж и кризис формы очередные и веб формы. И звонили много раз. Я так понимаю ,кризис формы идут прямо в Канаду и имеют большее влияние. Это чисто моё наблюдение
-
Ми в Польщі знаходимось ,тут мабуть довго чекати
-
Визу дадут, но проблемы будут в Канаде. Visitor record ребенок получит до конца действия паспорта. Придется делать там новый паспорт и visitor, а это проблематично из-за огромных очередей в консульствах. Если есть возможность, сделайте второй свежий паспорт до вылета.
-
Абу-Даби