Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Да. Я так думаю,если одна две кризис формы не помогают,то 4-6,7 ...своё дело делают.с понедельника поотправляли и я и муж и кризис формы очередные и веб формы. И звонили много раз. Я так понимаю ,кризис формы идут прямо в Канаду и имеют большее влияние. Это чисто моё наблюдение
-
Ми в Польщі знаходимось ,тут мабуть довго чекати
-
Визу дадут, но проблемы будут в Канаде. Visitor record ребенок получит до конца действия паспорта. Придется делать там новый паспорт и visitor, а это проблематично из-за огромных очередей в консульствах. Если есть возможность, сделайте второй свежий паспорт до вылета.
-
Абу-Даби
-
Доброго дня. Заповнювала аплікейшн на візи для своєї родини ще в червні(загалом на 6 осіб). В липні здали відбитки з мамою. В серпні отримала реквести на паспорти на себе та молодшого сина, в вересні отримала ще два - на двох старших синів. Лишаються батьки. Досі ніякої інформації щодо їх віз не отримала. 12 жовтня рівно 4 місяці як ми заповнили аплікації. Що мені робити в такому випадку? Не можу я лишити батьків, адже наше місто вже вісім років як в окупації. Я писала в кризову форму, але ніякої відповіді так і не отримала. Дякую всім за поради.
-
Ви вказували що їдете без батька, чи дозвіл у рандомному порядку просять? Дякую
-
Доброго дня. нам с мужем пришли паспорт реквесты сегодня. Биометрия 12.05 Муж иорданец
-
Якщо в дитини паспорт закінчується в 23 році візу дадуть чи можуть бути якісь проблеми( 22.04.23 виходить термін дії паспорту )
-
Добрий день, хто відправляв паспорт з Праги у Відень? Напишіть мені буль ласка
-
Заявка була 04.квітня, моя і сина , біометрію здавала 13.06, мені паспорт реквест15.09, сину паспорт реквест 13.10. (Варшава). Син вклеяний у мій паспорт , паспорт відіслала свій на вклейку до Відня ( і вклала лист з проханням вклеїти і розглянути заявку сина, так як він вклеяний у мій паспорт і конверт форму заповнену на сина). Прийшло смс від fvs global що паспорт отримали, потім що переданий до консульства , а потім тиша була. І 03 жовтня у кабінеті змінився статус там де дитина що документи його перевіряють( 15 серпня був запит на сина щоб додали дозвіл від батька ) і 13.10 паспорт реквест