Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ааааа, понятно
-
Чекаю від 23.03.22 - 204 дня ждун)
-
5 марта заявка?
-
У жінки батьки в Канаді з червня, працюють, і ми подали документи наприкінці червня, вказували що вони вже там. Ми ще чекаємо. Не думаю що у вашому випадку є якась кореляція між швидким розглядом і вашим місцем знаходження. Також наші заяви розглядає Лондон. А сестра що подалася в середині серпня за місяць отримала запрос на паспорт (теж від Лондона). Ми з жінкою все ще чекаємо.
-
Я замість польського адресу доставки паспорта вписала український курєром пише що відправлено а куда((
-
Добрий день. Шукаю компанію для спільної поїздки в Канаду. Разом легше, безпечніше і веселіше😉. Мені 56 років. Пишіть в пп
-
На дітей, вклеять в ваш паспорт.
-
У меня у детей 145 дней
-
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, кто то подавался на визу для пожилого человека 70+, и как долго ждали одобрение визы? Спасибо 🙏 мирного неба !
-
Добрый вечер , может кто-нибудь сталкивался, подал на фойлес, думал будет быстро, быстро уже 2 недели, теперь думаю нести так на вклейку, может ли что-то быть за то что до этого просил фойлес.
-
Я писал от руки со всеми паспортными данными всех. Фотографировал со своим паспортом вместе. Вопросов не было.
-
Мне через неделю визовый центр в Берлине прислал сообщение с трек- номером