Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Сюда не надо!
-
Рабочий день уже начался, просто Лондон тормозит как всегда))
-
Подскажите, куда писать, если долго нет решения по био ???
-
Сегодня
-
А когда начинаем ?
-
Якщо я хочу сам забрати паспорт після вклейки, то не потрібно оплачувати кур’єра і вказати в Consentform адресу візового центру?
-
Желаю всем старичкам виз сегодня!🤞🏻
-
Приготовились, посмотрем кто сегодня будет те 10 счастливчиков с визами 😂 А если серьёзно надеюсь там над ними будут стоять с плетками и сегодня будет много много виз)
-
Какого числа подавали? Спасибо!
-
спасибо за вашу историю благодарю
-
Всем моим знакомым приходило в день когда приходит письмо на вклейку. А там хз конечно..
-
Нам вчора вклеїли дві візи дітям, наші паспорта ще не прийшли. Чекаємо. Варшава. Подавали 27.09 разом всі паспорта, а повертаються окремо в різні дні. Дуже велика черга була з тих хто забирає паспорта
-
Нет, ничего не просили
-
Чергове підтвердження, що візу на дітей можна отримати по Passport Request від батьків. Long story short: - 31 серпня ми отримали 3 погодження на візи (я, дружина та старший син), а на двох молодших дітей - ні. - 19 вересня я здав 3 паспорти на вклеювання віз у Відні (вкинув конверт з документами в скриньку для прийому документів) - 26 вересня отримав три листи, що паспорти взяті в роботу - 28 вересня забрав паспорти з візами (за три дні!!! вони: документи були відправлені в Лондон + вклеїли візи + повернули документи) ... а тепер про візи на дітей: забираючи паспорти, я запитав дівчину в офісі чому немає віз на двох молодших дітей? На що вона мені порадила вкинути паспорти дітей із Psport Request's батьків - 28 вересня я вкинув паспорти двох молодших дітей із моїм та дружини паспорт реквестами - 29 веренся я отримав два листи, що паспорти взяті в роботу - 11 жовтня (вчора) отримано повідомлення, що в анкетах дітей відбулись зміни... в обидвох змінився статус на Approved - 12 жовтня (сьогодні) отримав листи, що паспорти з Лондона відправлено до Відня. Ось така от історія.
-
Им спать нет времени , много ждущих
-
Какие-то дополнительные документы просили, кроме тех которых подавали ?
-
А во сколько начало у них ?
-
Ще не почався робочий день
-
Так само і ми думали . Але Тепер думаємо, хоть до Марта шоб дали
-
Да, 31.07 подал заявку , 07.10 passport request
2 Feb 2023, 01:21
48513/258658
a day ago