Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Та скільки ж можна чекати....
-
Ні, не просто. Відсилала запити на кризову форму 3 рази, описуючи сітуацію. Потім писала, як що їм потрібні ще документи, то дайте запит. Був один запит на свідотсво про народження (та воно ж було прікріплене до анкети), але знов відправила. Останній лист писала, що вже старша дитина у Канаді, що розбита сім'я. Відповідью був запит абсолютно на всі документи по дітині та по мені. Я взагалі не зрозуміла що коїться. Але десь через годину прийшов запит на вклейку.🙈
-
Если им что-то будет не хватать, то они пришлют Вам дозапрос.
-
Хто мені скаже, після біометрії потрібно здавати ще додаткові документи, дозвіл на роботу чи ще щось ? або треба чекати на запит паспорта????
-
Ви просто чекали , чи самостійно щось відсилали( типу переклад свідоцтв ) з липня чекаємо на 3х дітей , ми з чоловіком в листопаді отримали паспорти з візами
-
Это ещё ничего не значит. Если у него прошло так быстро не значит, что у Вас будет так же. Как лотерея. Не поддаётся никакой логике. Плюс могут разные офисы рассматривать. Не имеет значения где Вы сдавали биометрию. Есть куча примеров двое подавали в марте один получил через неделю, а другой ждёт до сих пор.
-
Никто не ответит на этот вопрос. У всех по разному. Может неделя, а может полгода. Плюс потом ещё пока вклеите визу. Это тоже требует времени
-
Не пригоден. Имеет проблемы со здоровьем. И у мамы инвалидность. Находится там, потому что мама из-за стрессов после обстрелов Николаева перенесла инсульт. Благо мамуле уже лучше
-
Больше не ждут!! Биометрия - 22 августа Дозапрос милитари -20 декабря Паспорта реквест - 31 января
-
Я думаю в Кишиневі так само Напевно лише на біо треба записуватись :) В любому випадку їдьте спробуйте і нам розкажете 🤣