Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Чекати. Це офіційна відповідь. Або відсилати з батьками. Але тут 50 на 50
-
Відень
-
Зрозуміло
-
Я подала 13.10. Вклеїли 5.10. Забирати можна було 6.10. Але ось завтра лечу за ними. Сестра здалв 13.10. І лише 7.10 отримала по дітям запит на копію паспорта батька. І далі ждуть.
-
А куда сдавали?
-
А в нас 7. 10 запитали копію паспорта тата. Бо дозвіл ми самі додали місяць тому.
-
Не означає. Тому що трек дає візовий. А візу вклеює посольство. Тут 50/50. Мені вклеїли. Дітям сестри ще ні. Вже 5й тиждень очікування.
-
Я вот и писала , что у моей знакомой дети и они с мужем , с документами без перевода получили визы.. я тоже жду детские.. и читала где то… уже не помню в каком чате, их миллион с июня уже перечитала, что на месте в Канаде кто то из родителей подал доки на детей и так вышло , что им дали визы быстро, но спросив об этом в чате тут, нарвалась на критику, что так быть просто не может.. вывод - наверное у каждого своя история и давать советы или спрашивать что то, нужно делить информацию на 50%))
-
Ми теж страшно довго чекаємо. І зробили як Ви. Подали паспорти ще 2.10 сьогодні отримали трекінгові номера на всіх. Як думаєте, ще довго чекати? Судячи з свого досвіду. Дякую
-
Это ребёнку