Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Зрозуміла, дякую
-
Просто єдиний варіант туди DHL. А назад або комусь в Европу, а там вони вам перешлють DHL. Або забирати самому.
-
Очень все просто едьте сейчас в польшу(образно) и там ждите
-
Привіт, усім! Підкажіть, будь ласка, а хтось знає імейл на який можна писати, щоб запитати про статус справи? Нажаль, ані в кабінеті, ані де, не оновлюється нічого. Очікую вже 3 місяць. Люди які подавали +- в той же час вже отримали візи. Моя забуксовала на етапі зданої біометрії у Мадриді
-
А як ви назад поверните паспорти? В Україну вони назад не відправляють. Жодний IRCC.
-
Тому що ви до мене не звертались з запитом, а назву чи імена кур’єрів я не писала, а ваші догадки про 1 фірму з якою у вас щось там не вийшло я не маю жодного відношення, але це вже ваші питання, люди запитали я відповіла, далі не має сенсу сперечатись з цього приводу, група для інших тем створена
-
Как вариант - выехать за границу и переждать, если реально жмут сроки
-
Це насправді по сестрі кейс. Я просто веду його. Я свої 2 дні як отримала, хвала Богу. А по ні то це діти. І вона їде без чоловіка. І спочатку не подавали дозвіл на вивіз від батька, бо тоді було не реально зробити. А потім вирішили що якщо потрібно буде, то вони ж напишуть що дайте дозвіл. Але так і не писали, та ми віришили самі додати. Додали дозвіл з перекладом. А вони через місяць дали запит на копію паспорта батька. Типу що дозвіл це добре але до нього паспорт копію нада😓 от додали, ждем.