Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У кого есть группа украинцы в Калгари. Добавите или ссылку киньте
-
Огооо! Це у вас хтось іноземець чи по дітям документи ? У нас іноземець
-
Моя дочка чекає з 15.05 , навіть додаткові доки ще не запитували
-
Навіть якщо дадуть на місяць, це не має значення. Ви прилітаєте в Канаду і ставите свій паспорт на поличку. А перебуваєте на підставі ворк перміту який всім дають на 3 роки від дня прильоту
-
Я чекаю на двох дітей з 30.05
-
Я чекаю на запит дитячого паспорта з 22.05
-
Ну как там прогрессы есть?
-
Якби мені дали хоча б на 3 я би радувалась, а то чекаю дуже довго(((
-
Ну не факт, я українка і 5 місяць вже чекаю
-
Додала, через 13 днів сказали що додали. Ще через 20 днів запит на ще 1 документ🤯 вчора додала. Жду.
-
Мы не преветствуем нецензурную лексику здесь. И это тема для общалки.
-
они не сегментируют рынок совсем. теперь им надо на европу работать. но легче спамить
-
Да, визу вклеивают в Ваш паспорт
-
как минимум через рентген рамки в аэропорту не смоит проходить, но если вы скрываете беременность, то вас через них прогонят. риск облучения для плода
-
На следующий день к вечеру
-
Я відвозила сама 30ого вересня, і сама забрала на минулому тижні
-
Зрозуміла! Дякую, бо переживаю, чи вони все додадуть, бо в нас багато чого запросили, а я затупила і не додала все один файлом, а по окремості пробувала( і після того ви скільки чекали на наступні якісь кроки? Чи поки ще чекаєте?
-
Ми додавали. Нічого складного. Відповідь отримали через 13 днів, що додано документи
-
а 100 баксов за бронь на биометрию?) конечно наживаются. Но с паспортами хоть как-то можно объяснить, ибо ехать самостоятельно - это время + деньги, причем 2 раза...
-
Спасибо за ответ
2 Feb 2023, 01:21
50874/258626
3 days ago