Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
как минимум через рентген рамки в аэропорту не смоит проходить, но если вы скрываете беременность, то вас через них прогонят. риск облучения для плода
-
На следующий день к вечеру
-
Я відвозила сама 30ого вересня, і сама забрала на минулому тижні
-
Зрозуміла! Дякую, бо переживаю, чи вони все додадуть, бо в нас багато чого запросили, а я затупила і не додала все один файлом, а по окремості пробувала( і після того ви скільки чекали на наступні якісь кроки? Чи поки ще чекаєте?
-
Ми додавали. Нічого складного. Відповідь отримали через 13 днів, що додано документи
-
а 100 баксов за бронь на биометрию?) конечно наживаются. Но с паспортами хоть как-то можно объяснить, ибо ехать самостоятельно - это время + деньги, причем 2 раза...
-
Спасибо за ответ
-
Добрый вечер.19 го сентября завезли паспорт.тишина.
-
У Відень є фірма з Ужгороду Возять кожні 2-3 дні До Австрії 💰2000 грн/паспорт в обидві сторони 💰дитячі до 1 року безкоштовно Якщо потрібно, пишіть в приват, поділюсь контактами 🕊️
-
Не звертайте уваги, відправляйте куди вам зручно
-
Добрий вечір, піскажіть будь ласка, які це саме питання? не можу зрозуміти куди потрібно відправляти паспорта☹
-
Не знаю, если честно. Сама пытаюсь узнать информацию, чтобы найти более выгодный вариант (нам нужны паспорта на руках)
-
А самим можно же в Берлин отвезти, не подскажите, то правила меняются?
-
And Monday also off. Thanksgiving day in Canada :)
-
Якщо Ви сплатити за одного, а потрібно буде щоюа двох, Вам або подзвонять і скажуть доплатити, або напишуть про це. Я відправляла в Варшаву свого часу і мені дзвонили. Але доплата була з іншим пов'язана.
-
Все по разному говорят. Где можно узнать точно. Кто отправлял в Вену несколько паспортов одним конвертом, подскажите пожалуйста как правильно сделать.
-
Когда отправлять паспорта на вклейку платить надо за каждый паспорт?? И доставку как за двоих?
-
Для того, щоб говорити таке голосне слово "чушь" незрозумілого мені походження, потрібно хоча б раз почитати правила перевізників. Як приклад, надаю самого розповсюдженого європейського перевізника, який навіть не здійснює рейси по 10 годин тривання.
-
Спасибо за ответ🙏🏼
-
Я с 3 июня жду… Варшава тоже
2 Feb 2023, 01:21
50887/258626
a day ago