Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Спасибо за ответ
-
Добрый вечер.19 го сентября завезли паспорт.тишина.
-
У Відень є фірма з Ужгороду Возять кожні 2-3 дні До Австрії 💰2000 грн/паспорт в обидві сторони 💰дитячі до 1 року безкоштовно Якщо потрібно, пишіть в приват, поділюсь контактами 🕊️
-
Не звертайте уваги, відправляйте куди вам зручно
-
Добрий вечір, піскажіть будь ласка, які це саме питання? не можу зрозуміти куди потрібно відправляти паспорта☹
-
Не знаю, если честно. Сама пытаюсь узнать информацию, чтобы найти более выгодный вариант (нам нужны паспорта на руках)
-
А самим можно же в Берлин отвезти, не подскажите, то правила меняются?
-
And Monday also off. Thanksgiving day in Canada :)
-
Якщо Ви сплатити за одного, а потрібно буде щоюа двох, Вам або подзвонять і скажуть доплатити, або напишуть про це. Я відправляла в Варшаву свого часу і мені дзвонили. Але доплата була з іншим пов'язана.
-
Все по разному говорят. Где можно узнать точно. Кто отправлял в Вену несколько паспортов одним конвертом, подскажите пожалуйста как правильно сделать.
-
Когда отправлять паспорта на вклейку платить надо за каждый паспорт?? И доставку как за двоих?
-
Для того, щоб говорити таке голосне слово "чушь" незрозумілого мені походження, потрібно хоча б раз почитати правила перевізників. Як приклад, надаю самого розповсюдженого європейського перевізника, який навіть не здійснює рейси по 10 годин тривання.
-
Спасибо за ответ🙏🏼
-
Я с 3 июня жду… Варшава тоже
-
Доброго дня. Перші повідомлення прийшли через 3 тижні. Вклеювали візу в паспорт рівно 1 місяць
-
Возможно кто-то сталкивался,у мамы виза до 2го ноября, мы ждём визу ребенку что бы лететь всем вместе. Скажите не будет проблем с перелётом за 1-2 недели до окончания срока визы?
-
Жду с 25 июля. В Варшаве сдали биометрию. тишина
-
Чи є у когось досвід додавання додаткових документів через кризис форму?
-
Добрый день, кто в ближайшее время будет ехать из Одессы в Кишинев? И сможет прихватить мамин паспорт😐, на вклейку визы?! Будем Вам очень благодарны
-
Читайте на сайті VFS в розділі "Записатися на прийом - Електронна пошта (email)" visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/book-an-appointment Щоб записатися на біометрію у Львові користуйтеся Email: Canada_registration@vfshelpline.com В довільній формі пишете свою заявку, можна українською мовою, тільки паспортні дані латиницею, як в паспорті. Для групової заявки email отримувача зазначаєте один. Наприклад, ~~~~~ Тема листа: Запит на запис для подачі біометричних даних Будь ласка, запишіть для подачі біометричних даних на найближчу вільну дату: 1. SOLOMIIA VITVITSKA, 1989-10-05, IRCC N 1234567890123, +380661234567, example@ukr.net 2. SOFIIA UKRAINKA, 1989-01-15, IRCC N 1234567890124, +380679999999, example@ukr.net Листи-запити на біометричні дані додаю (робите вкладення у цей Email листа(листів) із запрошенням на біометрію) ~~~~~ Чекаєте. На email спочатку прийде підтвердження (приблизно протягом дня) про реєстрацію вашого звернення, а через день-два прийде Appointment letter з датою і часом запису. Звичайно, якщо ви правильно все зазначили в заявці і вклали листи запрошення на біометрію. Візьміть до уваги, що ви не зможете потім відкоригувати дату прийому. Її неможливо ані перенести, ані скасувати. #біометрія #Львів
2 Feb 2023, 01:21
50893/258626
about 23 hours ago