Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрый день. Подскажите, сдал биометрию, где ждать подтверждения, на сайте vfs?
-
заполняли анкету 7.05. Биометрия 13.07 в Кишиневе. 24.08 запрос на паспорт мужа и мой, 9.09 в пятницу, отвезла лично в визовый центр Вены паспорта взрослых и на детей. 15.09 числа наши с мужем паспорта уже вернули с визами. 5.10 вклеели визу младшей дочери. Сыну ждем еще. Паспорт реквесты на детей так и не приходили
-
А коли заповнювали та біометрію здавали?
-
Привіт всі. Від здачі біометрії пройшло 2міс. і 2 тижні і ми отримали наші запрошення на вклейку візи💪🏻Я вже ніби зібрала всі документи, що потрібно. Але мене турбує питання. Підкажіть, хто відправляв документи поштою? (Я відправляю у Лондон) 1. Як оплатити доставку? Чи потрібно вставляти у лист із загальними паспортами квитанцію про оплату пошти? тобто ту квитанцію по якій я відправляю документи у візовий? Розумію, що потірібно вставити квитанції по яких відправка має бути назад. Це ок. Але чи потрібно оплачувати двосторонню доставку? Чи в одну сторону - на пошті оплата. А в іншу (назад) вже через реквізити. З цим не зрозуміло мені. Так як на сайті є двостороння доставка також. Якщо я оплачу у банку, двосторонню доставку, то чи у мене не захочуть ще оплату на пошті за доставку? Чи потрібно оплатити односторонню доставку(щоб повернули) і окремо доставку на пошті(щоб відправити) Поясніть, будь-ласка Дякую.
-
Чекайте. Ми чекали з 13.09. До 5.10. А сестра теж здала 13.09, то ій і самій ще не вклеїли, хоча в неї запит був. А дітям вчора прийшов запит на додаткові документи.
-
связаться с IRCC через кризисную вебформу: добавьте в текст сообщения тег UKRAINE2022 secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Ми відвезли, Варшава. Прийняли без питань. Чекаємо тиждень. На одну дитину вже прийшла віза, нам вп. Другу ще чекаємо.
-
Лично отвозили в варшава. Там спросили и они приняли. Вечером прислали трекер в том числе и на ребенка. Когда по отслеживанию паспорт ребенка был в ircc пришел реквест ребенку. И тут же апрув что виза вклеена.
-
Я надсилала у Дюссельдорф В день отримання паспорту подзвонили і сказали негайно прийти і забрати адже немає запросу