Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
163 дня от даты биометрии, Лион, да… это снова я. Жена иностранка, сказала если бы я женился на украинке, то уже бы все давно получили визы. Пообещал ей в следующий раз женится только на украинке. Видимо это мое последнее сообщение…
-
+ 1 !!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 07.10 - 106 Дорослі - 91 Дитячі - 15 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 Оновлення по ходу. Рекорд 194 дня очікування!
-
05.08. біометрія в Кишиневі.Сьогодні 07.10.запрошення на вклеювання візи
-
Я случайно заполнила сегодня ее Но прикол в том что Work permit application outside Canada - 35 weeks Они еще ни у кого не прошли и они эту форму отправят в корзину
-
Elena 🇺🇦 вы сталкивались?
-
Сломали ссылку
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?_ga=1.115963142.1415989473.1447767850
-
Мне в этот раз можно)) Исключение))
-
В личку низзя Забыл?😂 Новые правила у нас
-
Да кинеть вы ссылку)) На форму, можно здесь, можно в личку, можно в общалку))
-
Добрий день! Підкажіть, хто знає: Відправили з друзями паспорти на вклейку віз з зворотньою доставкою по Польші одним конвертом, і якось так вийшло, що мій паспорт відправили окремо 28.09 і його досі нема, а паспорти друзів були відправлені однією посилкою 29.09 і вони прийшли 1.10... Мені час вже хвілюватіся, що мій паспорт десь зник, чи це нормально? Скильки в середньому можна чекати зворотню доставку по Польші?
-
+ 1 !!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 07.10 - 105 Дорослі - 90 Дитячі - 15 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 Оновлення по ходу. Рекорд 194 дня очікування!
-
Доброго вечора! 13.07 Заявка 09.08 Біометрія (Кишинів) 07.10 Biometric validity letter+ Original passport request для батьків Підкажіть, будь-ласка , якщо дитина "вклеєна" у паспорт мами , на неї потрібен окремий request чи можна відправляти паспорт на вклеювання не чекаючи на це повідомлення ?
-
Це що вони знущаються ???
-
Конечно Если ссылку запрашивает админ, то все ок ❤️
-
Виз дайте 😂
-
Вау сегодня визы дали просто отлично,так держать Канада!!!
-
Один уже получил за нее, Томми, ваше слово
-
+ 3 !!!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa Кількість 07.10 - 104 Дорослі - 89 Дитячі - 15 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 Оновлення по ходу. Рекорд 194 дня очікування!
-
Добрий день! Підкажіть, хто знає: Відправили з друзями паспорти на вклейку віз з зворотньою доставкою по Польші одним конвертом, і якось так вийшло, що мій паспорт відправили окремо 28.09 і його досі нема, а паспорти друзів були відправлені однією посилкою 29.09 і вони прийшли 1.10... Мені час вже хвілюватіся, що мій паспорт десь зник, чи це нормально? Скильки в середньому можна чекати зворотню доставку по Польші?
2 Feb 2023, 01:21
51232/258658
2 days ago