Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Elena 🇺🇦 вы сталкивались?
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?_ga=1.115963142.1415989473.1447767850
-
Мне в этот раз можно)) Исключение))
-
Да кинеть вы ссылку)) На форму, можно здесь, можно в личку, можно в общалку))
-
Добрий день! Підкажіть, хто знає: Відправили з друзями паспорти на вклейку віз з зворотньою доставкою по Польші одним конвертом, і якось так вийшло, що мій паспорт відправили окремо 28.09 і його досі нема, а паспорти друзів були відправлені однією посилкою 29.09 і вони прийшли 1.10... Мені час вже хвілюватіся, що мій паспорт десь зник, чи це нормально? Скильки в середньому можна чекати зворотню доставку по Польші?
-
-
Доброго вечора! 13.07 Заявка 09.08 Біометрія (Кишинів) 07.10 Biometric validity letter+ Original passport request для батьків Підкажіть, будь-ласка , якщо дитина "вклеєна" у паспорт мами , на неї потрібен окремий request чи можна відправляти паспорт на вклеювання не чекаючи на це повідомлення ?
-
Це що вони знущаються ???
-
Один уже получил за нее, Томми, ваше слово
-
-
Добрий день! Підкажіть, хто знає: Відправили з друзями паспорти на вклейку віз з зворотньою доставкою по Польші одним конвертом, і якось так вийшло, що мій паспорт відправили окремо 28.09 і його досі нема, а паспорти друзів були відправлені однією посилкою 29.09 і вони прийшли 1.10... Мені час вже хвілюватіся, що мій паспорт десь зник, чи це нормально? Скильки в середньому можна чекати зворотню доставку по Польші?
-
Ёжик без ножек!))) не пускайте меня в Вышку! Молю)))