Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ми теж залишали паспорти дитячі разом з паспортом батька, але потім отримали запити паспортів на дітей і привезли до Відня щоб вони долучили їх до паспортів, так нас направили до посольства Канади, бо паспорти дітей були там , а в посольстві дуже сварилися на те, що батьки відсилають свої паспорти разом з дитячими без запитів на паспорт та казали, що дітям вони не вклеюють візи без запитів
-
Вам трекинг номер пришел толкьотчерез 24 дня получается?
-
Доброї ночі 🌙 Відпишусь як в нас все пройшло : 30.06.22 - біометрія Краків 25.08.22 - запрошення на вклеювання мені та чоловіку 02.09.22 - відправили паспорти у Варшаву 21.09.22 - запрошення на вклеювання трьом дітям 26.09.22 - получили трек номер на паспорта наши з чоловіком 29.09.22 - відправили документи на дітей 21.09.22 - паспорт чоловіка у Варшаві з візою 26.09.22 - паспорт мій у Варшаві з візою ( також в цей день прийшов лист work permit мені) 04.10.22 - паспорта з візами забрали (візи на дітей теж вклеїли в мій паспорт)
-
Де здавали біометрію?
-
Я писал что сдал биометрию тогда-то и указал дату. О чём и получил письмо. Хотел бы узнать на каком этапе рассмотрения моя заявка.
-
В нас 90 днів, погодили тільки чоловіку, вже казала йому полетиш сам, а я потім з дочкою прилечу, коли отпримаємо візи…