Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Всім привіт! Підкажіть, будьласа, якщо у дружини одне прізвище, а у чоловіка та дитини інше - можна подаватися на Cuaet як родина? Чи окремо краще?
-
Бо я коли перший раз писала то приходив, а другий то нічого
-
Один раз нет, остальные разы да. По тому разу что подтверждения не было уже получила ответ
-
А кто то уже получал визу в продленный паспорт через посольство, где написано от руки продлён до... И печать?
-
Коли ви писали в кризову форму, вам приходило на пошту повідомлення що ваш запрос прийнято?
-
У мене також 18.05 анкета, на дорослих запит 30.08. По дiтям тиша
-
Доброго вечора,а після здачи біометрії скільки в мене часу щоб відправити паспорта на вклейку?)
-
Може скоро і наші будуть. У нас липень 😉
-
Как в Consent форме указать, что я хочу лично паспорт забрать. Вообще не могуразобраться-помогите пожалуйста)
-
Что паспорт отправили на вклейку
-
На протязі дня можна забрати
-
Дякую
-
Пошук в групі Лондон і все😉
-
Всім привіт. Ділюся своєю хронологією : 20.08 Подача заявки 22.08 Запит на біометрію 29.08 Здача біометрії 20.09 Запит на паспорт 03.10 Підтверждення аплікації і вклейка візи 🎉 Чекаю на зворотню доставку) Місто здачі - Берлін.
-
Добрий вечір! Багато хто тут пише,що надсилають листи не тільки в кризову,але й до Лондона. Підкажіть електр.адресу чи куди ви листи до Лондона відправляєте? Листування з кризовою не дає жодних результатів. Здала біометрію 14.07,дітям по віку не потрібно.І досі чекаю.
-
Благодарю)
-
УРА!!!!!!🎉 + 1, мужу запрос на вклейку. Вообще не ожидали. Настроились ждать ещё месяц а то и два... Вчера +4 детям, а сегодня мужу. Еще раз⬇️ Заявка 6 июня, биометрия 9 июня. Всем ждущим визы🙏
-
В ідеалі приходить, але саме бачите яка ситуація😅частина отримує, частина ні. В Польщі кур’єр телефонує в день зустрічі і питає чи ви вдома, щоб дарма не їхати
-
Не пойму, сегодня есть визы? сколько виз?
-
Ааа, даже в руки, это хорошо)) ну вот меня интересует хотя бы приходит ли смс от dhl, что паспорт они взяли на отправку)
2 Feb 2023, 01:21
53633/258549
about an hour ago