Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я замовляв новий закордонний паспорт у Києві, цієї осені. Зробили за 2-3 тижня (я замовляв терміново, теоретично це зараз вважається місяць). На рахунок внутрішнього - зараз не знаю
-
Тур віза вам не дає нічого крім можливості сісти на літак і прилетіти в Канаду. Всі плюшки забезпечує програма Cuaet, яка дає можливість в першому аеропорту отримати ВП кожному громадянину України і його сім'ї. А на основі ВП з поміткою cuaet ви маєте право на різні плюшки, такі як фін допомога і проживання перші дні і т д
-
-
Мне после сдачи через неделю одобрили, мужу и ребенку ждем уже месяц
-
Дозвонитися не будучи у Канаді на канадській номер може й можливо , але ж треба витратити багато часу та грошей, поки вислухати робота а потім чекати відповіді в черзі від живого оператора.. Але ж багато відповідей в бік того, що турвіза прирівнюється до куает та надає усі види допомоги
-
Десь зустрічала обговорення подібного кейса. Чоловік мав вже два роки візітор візу, остальна сім'я подала по куает. Йому в ircc сказали що якщо приїдуть всі разом доки діє програма то він отримає ВП куает також. Не знаю на скільки це правда, шукайте може ще по інших чатах. Або звоніть на гарячу лінію і питайте в них
-
А кто то пробывал отпавлять паспорта детей на вклейку в Лондон без запроса?
-
Дітям також має прийти. Але багато хто пробує подавати разом з батьками, є люди кому фартить і вклеюють. Суто за Стамбул не пам'ятаю, питайте ще може у когось були схожі кейси. На мою думку варто спробувати відправити.