Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Спасибо
-
Добрый день! Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - ЗАЯВКА - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Доставка тварин - ЗОО-ТАКСІ - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Добрый день! Подскажите есть ли группа, где записываются на биометрию?
-
Так я и описал другую ситуацию для того, что бы вы поняли, что хоть вместе хоть не вместе. Мои друзья подались в мае. Био сдавали так же как и мы, одни в мае, второй в августе. Заявка общая. Всем риквест в один день. 50 суток это относительно не много, но субъективно - очень долго. Я не жалуюсь, сухие факты.
-
Я в Варшаве сдала биометрию 21,06. Тишина.Просто повезло Вам
-
Логики нет. Закономерности отсутствуют. Мы подавали 18 марта на жену с дочкой и 19 марта на меня. Так делал для того, что бы они не зависли от того, что я не могу сдать биометрию. Так и получилось, им апрувы были в течение месяца от биометрии и они уже в Канаде. Я со своей отдельной заявкой, сдав биометрию 10 августа, все ещё тут с вами. Писем написано много, жена тоже писала. Звонил в Оттаву. Пробую разные варианты для контакта с ними и они дают разные ответы, но пока они ниочем.
-
Я розумію, що людей, яких я шукаю скоріш за все вже немає в цьому чаті але спробую спитати. Чи є тут хтось, хто подавав сімейну заявку з декількох анкет, спочатку отримав запит на вклейку візи в один паспорт, а після декількох місяців очікування отримав запити на інших осіб з колективної заявки? Нас тут багато таких, хто чекає, але існує взагалі досвід, що очікування закінчується успіхом? Бо мені здається, що після розгляду однієї анкети з групи про розгляд решти анкет з групової заявки вони взагалі забувають. І нема ніяких шляхів примусити їх розглянути всю групову заявку разом. Це якась глобальна проблема, бо з індивідуальними заявками такого не трапляється. Можливо коли вони відсилають один запит на паспорт уся заявка в їх системі помічається як "розглянута" і вони до неї більше не повертаються?
-
Читал,что в Дюссельдорф отправляли паспорта с детскими(без запроса)и было все гуд-ставили визу,но это в Дюссельдорф
-
У нас сьогодні ювілей! 130 днів очікування віз на дітей!
-
попробуйте открыть с ноутбука или другого девайса
-
Всем добрый день. Подскажите пожалуйста, я подавал на CUAET с одного аккаунта свою семью (я, жена и дочка 8лет). Мне и жене пришли письма запросы на паспорта, а дочке еще нет. В письме указано что паспорта нужно отправить на вклейку в течении 30 дней. Но как быть с ребенком? Ведь ее паспорт еще не запросили? Можно ли просрочить эти 30 дней, данные для вклейки ? Чтобы подать сразу все 3 паспорта одновременно. Заранее спасибо и сори если такой вопрос уже задавался. Хорошего дня
-
Друзі,з власного досвіду для вклейки візи рекомендую скористатися послугами фірми з Чернівців,також потрібно було швидко отримати паспорт для поїздки 08.09 було відправлено їм паспорт та вже 30.09 свої паспорти з вклеєною візою отримала на руки. Вклейка візи через Бухарест , ціна 🔥,дуже дешево та все мега швидко!!! Контактна особа Олександра +380662015525