Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Дякую за пораду
-
Все привет может кто то в курсе. Подал на визу на всю семью. Я заявитель Все сдали биометрию. Мне пришло письмо с одобрением, визу получил. На жену и ребёнка ещё одобрения нет. Сколько по времени может занять одобрение на жену и ребёнка? У кого какие кейсы?
-
Можливо довше через те що два паспорти, а не один. А можливо і інший варіант. Я коли прийшла отримувати паспорти, мені казали, що мій ще не готов, а чоловіка і сина вже готов до видачі. Я попросила передивитися і перевірити, оскільки телефонувала і мені сказали, що можна вже отримувати паспорт. Вони таки передивилися і знайшли мій паспорт, виявилося що він там вже був 21 числа. Спробуйте зателефонувати, що Вам скажуть, може щось підкажуть.
-
Мы по книжечке
-
Да,по ним в посольстве в обработке с 15.09
-
В кризову форму писати secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Доброго усім часу. Дуже прошу допомогти. Я оформлював заявку CUAET, на свою ID картку (український пластиковий паспорт). Вже чекаю 100 днів від моменту здачі біометрії. За цей час свій ID паспорт втратив, та зробив новий. Також зробив собі закордонний паспорт який тільки отримав. Питання. Як сповістити відділ розгляду анкети, що вмене змінився паспорт, та з'явився закордонний, та можливо попросити вклеїти візу в цей закордонний , а не робити цю процедуру через ID? Дякую всім не байдужим, та хай усим щастить.