Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Лондон, такой ЛондОн
-
До 17:30
-
Но со следующей недели... у них тоже сегодня праздник )
-
Сегодня праздник Надежда Вера иЛюбовь.Так что ждём и надеемся.
-
Бухарест, смотрит лондон
-
А какой у вас там срок?у меня детям дали на 3 года SJTD
-
Так, приходило
-
Хто отримав дитячу візу, вам приходило на пошту окремо повідомлення на дітей. І в кабінеті теж у дітей статус змінювався окремо. Думаю, може і мені треба було дитячі паспорти разом зі своїм здавати, а я прошляпала. Щось з дитячими катастрофа якась
-
Я вот решил лететь один, семья остаётся в Европе, потом вернусь за ними,когда сделаю все доки и найду жильё для всех. Просто позже будет холодно, и тяжко будет бегать по органам и передвигаться по городу без авто.
-
У нас с мужем от биометрии до письма на вклейку прошло 11 дней. А вот на детей ждем месяц..
-
Ми подавали на вклейку в Варшаві особисто коли сказали що робити на дитину нема запиту. Сказали давайте паспорт. Чекаємо
-
Залишити дітей деінде 😂😂😂😂
-
А где био сдавали и кто рассматривает?
-
У меня один в один даты.... 1 завявка из 4х апрув
-
Я з 04.06 подала сімейну заявку, біометрія у мене була 14.06. До цих пір нікому нічого, чекаємо.
-
Я ж написала що чекаю) лише 29 здада
-
І вкеїли дитині?
-
Я подавала на себе і дитину, прийшло лише на мене, але при відправці свого паспорта додала і дитини паспорт, і на неї все так заповнила як і на себе.чекаю на вклейку тіки дала
-
На дитину з 20.05 чекаю
-
А в мене таке питання якщо нам всім треба в'їхати до Канади до березня, але так як вони розглядають дітей то мені здається є дуже велика вірогідність того що на дітей може не прийти, і що робити в такій ситуації
2 Feb 2023, 01:21
56698/258544
4 days ago