Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Були успішні кейси з громадянством рф. Люди отримували з Ростова та Криму. Теж чекали довго.
-
Есть те у кого украинское гражданство и ждут не меньше.
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка хто що знає Чекаємо на візу с травня. У мене українське громадянство , у чоловіка та двох малих дітей (рік и три) російське. Ми подавали як родина. Я отримала ще в червні, а вони досі чекають Ми вже сто разів дзвонили, кажуть що з анкетами все гаразд, нам не відмовили. Треба просто чекати. Чи в когось буди схожі кейси? Звичайно розумію, що причиною може будні російське громадянство решти родини Але хотілося б зрозуміти чи є сенс взагалі чекати Дуже дякую Фото для привернення уваги, щоб не загубилося сильно у чаті 🙂 перепрошую якщо що
-
Доброго дня, маю таке питання, чи можна отримати робочу візу після нового року? Можливо хтось знає? Дякую!
-
Спасибо большое)
-
А их ещё выдают? 😂 Тихо так, аж уже отвыкли от виз
-
Их нет сегодня)
-
Произошёл какой-то сбой в банке и мне вернули назад деньги за обратную доставку, хочу написать им, чтобы уточнить можно ли им скинуть на почту повторную оплату
-
634 повідомлення(( Як тут побачити чи були візи?? Люди, це триндець. Є ж общалка
-
Подскажите, пожалуйста, есть email vfs Вены? 🥹