Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
В понеділок минулого тижня здали паспорт,у вівторок прийшло перше повідомлення у середу друге і тишина😩😩😩
-
1 день #Вена
-
з Києва на інтерсіті до Пшемисля , і в Пшемислі сідати на внутрішній потяг до Варшави
-
Сколько в среднем время ожидания между вторым письмом (о доставке паспорта из визового центра в офис IRCC) и третьим письмом (о возврате паспорта из IRCC в визовый центр)??? Спасибо
-
Вітаємо🙏А ми з 16.05 чекаємо на дитину і тиша
-
Доброго дня, хтось в Варшаву з києва їхав поїздом? Підкажіть як зловити білет,не думала що такий дефіцит із ним.
-
фух Спасибо) мне тоже все также пришло просто переживал мне пришло письмо на вклейку еще 29 марта а потал 13 сентября аж без кризисной формы
-
ldn@international.gc.ca ldnimmigration@international.gc.ca, ldn.consular@international.gc.ca -
-
А детские паспорта вернули?
-
Добрый день.Подскажите пожалуйста была ли у кого такая ситуация?Отправила письмо на 2 адреса электронной почты в Лондон,которые указаны в закрепах и пришол ответ с двух адресо,что адрес не найден.Возможно есть еще адреса?Или у них сбой на сервере?
-
Там было сообщение что моя заявка одобрена (визу вклеили) А это то что можно забирать
-
мне трека не было )
-
это означает что виза готова?
-
У нас така ж ситуація, але навпаки. Чоловік в Канаді вже, а ми з дітьми чекаємо:( вже 108 днів у мене і 118 у діток.
-
Немає нюансів , я з дітьми в Канаді з березня, чоловік чекає
-
а коли і куди прийде цей трек номер?
-
А у вас якісь нюанси? Всі українці? Мені просто цікаво, так довго ждуть люди, у яких є якісь моменти, чи звичайні заявки.
-
Спасибо....и вам я всем искренне ждунам желаю виз....
-
115 дней😰😓
-
VFS думаю
2 Feb 2023, 01:21
58421/258634
3 days ago